ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس
صابرین نیوز:

یک نظامی آمریکایی در عراق کشته شد

کانال تلگرامی صابرین نیوز در گزارشی اختصاصی خبر داد که یک افسر بلندپایه آمریکایی در پایتخت عراق کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «صابرین نیوز»، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، از کشته شدن یک نظامی آمریکایی در عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، یک افسر بلندپایه فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در پایتخت عراق، بغداد، کشته شده است.

صابرین نیوز با اشاره به اینکه این نظامی در شرایط مرموزی کشته شده، اضافه کرد که این اتفاق دو روز پیش رخ داده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا هنوز به این خبر واکنش نشان نداده و آن را رد یا تأیید نکرده است.

سازمان تروریستی «ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا» (سنتکام) یکی از شش ستاد فرماندهی کل نیرو‌های مسلح ایالات متحده آمریکاست و مرکز کنونی آن در پایگاه نیروی هوایی مک‌دیل در ایالت فلوریدای آمریکا قرار دارد.

واشنگتن و بغداد اعلام کرده‌اند که نیرو‌های رزمی آمریکایی تا پایان سال جاری میلادی خاک عراق را ترک خواهند کرد و مأموریت نیرو‌های آمریکایی مستقر در عراق به استشاری و آموزشی در عراق تغییر خواهد یافت.

در همین راستا، فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق اخیرا اعلام کرد که تعداد زیادی از نیرو‌های آمریکایی پایگاه «حریر» در شمال و پایگاه «عین الاسد» در غرب عراق را ترک کرده‌اند.

از طرف دیگر، فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق نیز سیزدهم ماه جاری اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی بخش عظیمی از تجهیزات نظامی خود را از عراق خارج کرده‌اند.

عملیات مشترک عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که بیش از ۲۱۰۰ محموله حاوی تجهیزات نظامی ائتلاف بین‌المللی از خاک عراق خارج شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار