وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

هدیه خاص اردوغان برای علی اف! + عکس

هدیه خاص اردوغان برای علی اف! + عکس رئیس جمهور ترکیه «نشان عالی جهان تُرک» را به نمایندگی از سران این شورا به الهام علی‌اف داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، آناتولی گزارش داد، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در هشتمین اجلاس سران «شورای تُرک» با محوریت «فناوری‌های سبز و شهر‌های هوشمند در عصر دیجیتال» در جزیره دموکراسی و آزادی استانبول برگزار شد، سخنرانی کرد.



پس از پایان این سخنرانی، اردوغان «نشان عالی جهان تُرک» را به مناسبت پیروزی قره‌باغ به نمایندگی از شورای ترک به الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان تقدیم کرد.

هدیه خاص اردوغان برای علی اف! + عکس


رئیس جمهور ترکیه خطاب به علی‌اف اظهار داشت: به فرماندهی برادر عزیزم مظفر علی فرمانده کل قوا الهام علی اف، اشغال قره باغ پس از حدود ۳۰ سال، ظرف مدت ک آناتولی گزارش داد، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در هشتمین اجلاس سران «شورای تُرک» با محوریت «فناوری‌های سبز و شهر‌های هوشمند در عصر دیجیتال» در جزیره دموکراسی و آزادی استانبول برگزار شد، سخنرانی کرد.


پس از پایان این سخنرانی، اردوغان «نشان عالی جهان تُرک» را به مناسبت پیروزی قره‌باغ به نمایندگی از شورای ترک به الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان تقدیم کرد.



رئیس جمهور ترکیه خطاب به علی‌اف اظهار داشت: به فرماندهی برادر عزیزم مظفر علی فرمانده کل قوا الهام علی اف، اشغال قره باغ پس از حدود ۳۰ سال، ظرف مدت کوتاه ۴۴ روز پایان یافت. این نه تنها برای خواهران و برادران آذربایجانی، بلکه برای جهان ترک نیز اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: در جنگ برای وطن، قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل پس از سال‌ها، اجرا شد. به این ترتیب آذربایجان پیام عدالت را در حافظه جامعه جهانی حک کرد. احیای تمامیت ارضی آذربایجان باعث تقویت وحدت و همبستگی جهان ترکیه شده است.
وتاه ۴۴ روز پایان یافت. این نه تنها برای خواهران و برادران آذربایجانی، بلکه برای جهان ترک نیز اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: در جنگ برای وطن، قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل پس از سال‌ها، اجرا شد. به این ترتیب آذربایجان پیام عدالت را در حافظه جامعه جهانی حک کرد. احیای تمامیت ارضی آذربایجان باعث تقویت وحدت و همبستگی جهان ترکیه شده است./خبر آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار