محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد
با موافقت دولت و مجلس؛

کلیات لایحه اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی تصویب شد

نمایندگان مجلس کلیات لایحه‌ای را به تصویب رساندند که در صورت تصویب جزئیات آن به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی تابعیت ایرانی داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۵۰
به گزارش راهبرد معاصر ، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی لایحه اصلاح قانون تعیین تکلیف فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

نمایندگان با ۱۸۸ رأی موافق، ۲۰ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۶ نماینده حاضر در مجلس کلیات این لایحه را به تصویب رساندند.

در صورت تصویب جزئیات این لایحه، فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی قبل از رسیدن به سن ۱۸ سال به درخواست مادر ایرانی به تابعیت ایران درمی‌آیند.

جلیل رحیمی جهان آبادی در موافقت با کلیات این لایحه، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی که به صحن علنی ارائه کرده است موافقت خود را با این لایحه اعلام داشته است.

وی همچنین اظهار داشت: حجت الاسلام نصرالله پژمان فر و امیرحسین قاضی زاده نیز قصد داشتند در موافقت با این لایحه صحبت کنند.

تجری نماینده سرپل ذهاب در مخالفت با این لایحه، اعلام کرد: اعطای تابعیت از طریق مادر موجب باز کردن دریچه‌های کشور به روی افراد غیرایرانی خواهد شد، در شرایطی که جوانان ما مشکل اشتغال دارند.

مصری نماینده کرمانشاه نیز در موافقت با این لایحه، گفت: کشور ما بی در و پیکر نیست که هر کسی دوست داشت وارد کشور شود. در جریان جنگ تحمیلی، عزیزانی از لشکر بدر عراق از ظلم صدام به ایران پناهنده شدند و همسر ایرانی گرفتند. امام (ره) فرمودند «عراقی‌ها مهمان ما هستند، مشکل آنها را حل کنید».

اما کواکبیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد بود این مسئله، مسئله‌ای حقوقی است و شرعی نمی‌باشد و نیروی انتظامی و وزارت امور خارجه دغدغه‌هایی روی این موضوع دارند.

وی گفت: در صورت تصویب نهایی این لایحه، بعد از دو دهه ۴۰ تا ۵۰ میلیون مهاجر وارد ایران خواهند شد.

مهر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار