سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد
با موافقت دولت و مجلس؛

کلیات لایحه اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی تصویب شد

نمایندگان مجلس کلیات لایحه‌ای را به تصویب رساندند که در صورت تصویب جزئیات آن به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی تابعیت ایرانی داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۵۰
به گزارش راهبرد معاصر ، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی لایحه اصلاح قانون تعیین تکلیف فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

نمایندگان با ۱۸۸ رأی موافق، ۲۰ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۶ نماینده حاضر در مجلس کلیات این لایحه را به تصویب رساندند.

در صورت تصویب جزئیات این لایحه، فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی قبل از رسیدن به سن ۱۸ سال به درخواست مادر ایرانی به تابعیت ایران درمی‌آیند.

جلیل رحیمی جهان آبادی در موافقت با کلیات این لایحه، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی که به صحن علنی ارائه کرده است موافقت خود را با این لایحه اعلام داشته است.

وی همچنین اظهار داشت: حجت الاسلام نصرالله پژمان فر و امیرحسین قاضی زاده نیز قصد داشتند در موافقت با این لایحه صحبت کنند.

تجری نماینده سرپل ذهاب در مخالفت با این لایحه، اعلام کرد: اعطای تابعیت از طریق مادر موجب باز کردن دریچه‌های کشور به روی افراد غیرایرانی خواهد شد، در شرایطی که جوانان ما مشکل اشتغال دارند.

مصری نماینده کرمانشاه نیز در موافقت با این لایحه، گفت: کشور ما بی در و پیکر نیست که هر کسی دوست داشت وارد کشور شود. در جریان جنگ تحمیلی، عزیزانی از لشکر بدر عراق از ظلم صدام به ایران پناهنده شدند و همسر ایرانی گرفتند. امام (ره) فرمودند «عراقی‌ها مهمان ما هستند، مشکل آنها را حل کنید».

اما کواکبیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد بود این مسئله، مسئله‌ای حقوقی است و شرعی نمی‌باشد و نیروی انتظامی و وزارت امور خارجه دغدغه‌هایی روی این موضوع دارند.

وی گفت: در صورت تصویب نهایی این لایحه، بعد از دو دهه ۴۰ تا ۵۰ میلیون مهاجر وارد ایران خواهند شد.

مهر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار