پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

بارش برف و باران و کاهش ۱۲ درجه‌ای دما در راه است

بارش برف و باران و کاهش ۱۲ درجه‌ای دما در راه است سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به افزایش آلودگی هوا در ۵ استان از آغاز بارش برف و باران و کاهش تا ۱۲ درجه‌ای دما در برخی استان‌ها طی روز سه شنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آیند‌ه‌نگری سازمان هواشناسی طی 2 روز آینده برای شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، اصفهان، اراک و مشهد افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی شده است. بعدازظهر دوشنبه در برخی مناطق از استان‌های کرمانشاه،‌کردستان، زنجان، همدان و لرستان بارش پراکنده گاهی وزش باد روی می‌دهد.

 

روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی در غرب، جنوب غرب، مناطق مرکزی کشور از جمله استان‌های اصفهان و یزد، شمال شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل دریای خزر، اردبیل و برخی مناطق استان‌ آذربایجان شرقی با رش باران، وزش باد و گاهی رعدوبرق پیش بینی شده است. در مناطق سردسیر و مرتفع این مناطق بارش‌ها به شکل برف است.

 

روز چهارشنبه فعالیت سامانه بارشی در مرکز،‌شرق، شمال شرق، شرق سواحل دریای خزر،‌زاگرس مرکزی شامل استان‌های چهارمحال و بختیاری، لرستان، غرب و جنوب غرب اصفهان است و به تدریج سامانه بارشی اواخر وقت چهارشنبه از کشور خارج می‌شود. پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام و آسمانی آفتابی پیش بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روزهای سه شنبه و چهارشنبه در سواحل دریای خزر کاهش 5 تا 10 درجه، در استان اردبیل کاهش 6 تا 12 درجه، دامنه‌های جنوبی البرز 4 تا 8 درجه و شمال شرق 5 تا 12 درجه‌ای دما پیش بینی شده است.

توصیف سامانه: پایداری هوا

زمان شروع: یکشنبه 1400/08/23

زمان پایان: دوشنبه 1400/08/24

نوع مخاطره: افزایش شاخص آلودگی و کاهش کیفیت هوا

منطقه اثر:

یکشنبه 1400/08/23 : اراک، اصفهان، تهران و کرج.

دوشنبه 1400/08/24 : اراک، تهران، کرج، اصفهان و مشهد

اثر مخاطره: کاهش کیفیت هوا تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک) ممکن است کیفیت هوا در بعضی ساعات تا حد ناسالم برای تمام گروه‌ها، به‌ویژه در مناطق صنعتی و پرتردد کاهش یابد.

 

توصیه: اجتناب از رفت و آمدهای غیر ضروری به مراکز شهرها برای افراد سالمند و خردسال و بویژه افراد با سابقه بیماری قلبی و ریوی، اجتناب از فعالیت های ورزشی در سطح شهر، مدیریت بهینه در استفاده از سوخت و زمان فعالیت واحدهای صنعتی./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار