ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

ماجرای ضرب و شتم شدید دانش آموز سیستانی توسط معلم+ عکس و واکنش آموزش و پرورش

معلمی در یکی از مدارس سیستان و بلوچستان، دانش‌آموز پسری را به شدت تنبیه می‌کند؛ این در حالی است که تنبیه بدنی در مدارس کشور ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، به تازگی تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که معلمی در کلاس درس اقدام به ضرب و شتم یک دانش‌آموز می‌کند؛ این تصاویر دلخراش واکنش‌هایی را به دنبال داشت.

ماجرا از این قرار است که شوخی بیش از حد و ایجاد بی نظمی توسط دانش آموز علیرغم تذکر‌های داده شده، اما کار دست وی داد و باعث شد تا معلم فنوجی کنترل خود را از دست داده و دانش آموز را مورد ضرب و شتم قرار دهد.

ماجرای ضرب و شتم شدید دانش آموز سیستانی توسط معلم+ عکس و واکنش آموزش و پرورش


انتشار این خبر حساسیت رسانه‌ها و افکار عمومی را برانگیخت و خوشبختانه با واکنش سریع مسئولان آموزش و پرورش استان مواجه شد.

تیمور مبارکی، رئیس اداره آموزش و پرورش فنوج بیان کرد: از همان لحظه‌ای که این اتفاق به وقوع پیوست بلافاصله کمیته نظارت شهرستان فنوج تشکیل و مصوب شد یک تیم نظارتی به صورت عملیاتی، در محل دبیرستان شهید رجایی حاضر و از مجموعه کارکنان، دبیران و دانش آموزان تحقیق و تفحص صورت گیرد که به چه دلیل و با چه کیفیتی این اقدام شنیع صورت گرفته است.

وی ادامه داد: بعد از تحقیق، دبیر خاطی و مدیر آموزشگاه به صورت جداگانه به واحد ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش شهرستان احضار و از آن‌ها توضیح خواسته شد.

این مسئول افزود: دبیر خاطی با اقرار به عمل خود مبنی بر تنبیه بدنی دانش آموز اظهار ندامت و پشیمانی کرده که در آن لحظه متاسفانه کنترل خود را از دست داده ام.

مبارکی اذعان کرد: به گفته معلم خاطی این ضرب و شتم بعد از چندین بار تذکر به دانش آموز که "لطفا ساکت باش و نظم کلاس را برهم نزن"، در نهایت مجبور به برخورد فیزیکی و تنبیه وی شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش فنوج اظهار کرد: در جلسه بعدی کمیته نظارت شهرستان برای دبیر خاطی تذکر درج در پرونده، جابجایی به آموزشگاه دیگر و گرفتن تعهد مصوب شده است./رکنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
0
0
به خدا معلمان روانی شدن به دادشون برسید اون از پس گردنی اینم از این