سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

جان بولتون: ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا شرکت نخواهد کرد

جان بولتون: ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا شرکت نخواهد کرد مشاور سابق امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که به اعتقاد او دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات سال ۲۰۲۴ شرکت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 16
کد خبر: ۱۰۹۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «جان بولتون»، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در دوران ترامپ در گفتگویی اعلام کرد که به اعتقاد او دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات سال ۲۰۲۴ شرکت نخواهد کرد.

جان بولتون دلیل عدم شرکت ترامپ را از این جهت عنوان کرد که او از شکست دوباره عمیقاً نگران است.

بولتون در این ارتباط گفت: ترامپ نمی‌خواهد به عنوان یک بازنده در تاریخ از او یاد شود. مشاور سابق امنیت ملی آمریکا ادامه داد: در انتخابات آتی ترامپ احتمالاً نقش یک شاه ساز را ایفا خواهد کرد و در حال حاضر، میدان برای جمهوری خواهان کاملاً باز است و فکر می‌کنم رقابتی شدید در مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا شکل خواهد گرفت.

همزمان نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد و محبوبیت «جو بایدن» در آمریکا به عنوان رئیس جمهور این کشور از کاهش حامیان و طرفداران او حکایت دارد.

براساس نظرسنجی انجام شده توسط کالج «امرسون» که طی یک ماه گذشته انجام شده است، ترامپ موفق به کسب حمایت و اعتبار بیشتری در میان افکارعمومی آمریکایی‌ها شده است.

این نتایج حاکی از آن است که ۴۶ درصد از شرکت کنندگان یک ماه گذشته از بایدن حمایت کرده اند و به البته ترامپ به میزان بیشتری و حدود ۴۷ درصد رضایت شهروندان آمریکایی را بدست آورده است.

در عین حال براساس نتایج اعلام شده، ۶ درصد از رأی دهندگان خواستار «شخص دیگری» غیر از بایدن و ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا هستند و ۲ درصد نیز هنوز در «بلاتکلیف» به سر می‌برند.

در پی خروج غیرمسئولانه آمریکا از افغانستان پس از ۲ دهه اشغالگری و تشدید تنش‌ها در این کشور، نظرسنجی جدید «سی‌بی‌اس نیوز / یوگاو» نشان داد که دستکم ۷۴ درصد آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که خروج آمریکا از افغانستان بسیار بد و یا تا حدودی بد پیش رفته است.

این نظرسنجی همچنین نشان داد میزان رضایتمندی از عملکرد بایدن در چند ماه گذشته به دلیل بی برنامه بودن دولت او در خصوص خروج از افغانستان کاهش یافته است./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار