بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

جان بولتون: ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا شرکت نخواهد کرد

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که به اعتقاد او دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات سال ۲۰۲۴ شرکت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 16
کد خبر: ۱۰۹۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «جان بولتون»، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در دوران ترامپ در گفتگویی اعلام کرد که به اعتقاد او دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات سال ۲۰۲۴ شرکت نخواهد کرد.

جان بولتون دلیل عدم شرکت ترامپ را از این جهت عنوان کرد که او از شکست دوباره عمیقاً نگران است.

بولتون در این ارتباط گفت: ترامپ نمی‌خواهد به عنوان یک بازنده در تاریخ از او یاد شود. مشاور سابق امنیت ملی آمریکا ادامه داد: در انتخابات آتی ترامپ احتمالاً نقش یک شاه ساز را ایفا خواهد کرد و در حال حاضر، میدان برای جمهوری خواهان کاملاً باز است و فکر می‌کنم رقابتی شدید در مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا شکل خواهد گرفت.

همزمان نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد و محبوبیت «جو بایدن» در آمریکا به عنوان رئیس جمهور این کشور از کاهش حامیان و طرفداران او حکایت دارد.

براساس نظرسنجی انجام شده توسط کالج «امرسون» که طی یک ماه گذشته انجام شده است، ترامپ موفق به کسب حمایت و اعتبار بیشتری در میان افکارعمومی آمریکایی‌ها شده است.

این نتایج حاکی از آن است که ۴۶ درصد از شرکت کنندگان یک ماه گذشته از بایدن حمایت کرده اند و به البته ترامپ به میزان بیشتری و حدود ۴۷ درصد رضایت شهروندان آمریکایی را بدست آورده است.

در عین حال براساس نتایج اعلام شده، ۶ درصد از رأی دهندگان خواستار «شخص دیگری» غیر از بایدن و ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا هستند و ۲ درصد نیز هنوز در «بلاتکلیف» به سر می‌برند.

در پی خروج غیرمسئولانه آمریکا از افغانستان پس از ۲ دهه اشغالگری و تشدید تنش‌ها در این کشور، نظرسنجی جدید «سی‌بی‌اس نیوز / یوگاو» نشان داد که دستکم ۷۴ درصد آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که خروج آمریکا از افغانستان بسیار بد و یا تا حدودی بد پیش رفته است.

این نظرسنجی همچنین نشان داد میزان رضایتمندی از عملکرد بایدن در چند ماه گذشته به دلیل بی برنامه بودن دولت او در خصوص خروج از افغانستان کاهش یافته است./مهر

ارسال نظر