پمپئو: آمریکا نباید با ایران تعامل کند-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

پمپئو: آمریکا نباید با ایران تعامل کند

وزیر خارجه سابق آمریکا با تکرار گزافه‌گویی‌های مقامات آمریکایی درباره ایران، از دولت بایدن خواست از ادغام ایران در جامعه جهانی جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 12
کد خبر: ۱۰۹۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا با تکرار گزافه‌گویی‌های مقامات آمریکایی درباره ایران با انتقاد از برنامه دولت جو بایدن برای پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای، از دولت کنونی این کشور خواست از ادغام ایران در جامعه جهانی جلوگیری کند.

مایک پمپئو که با نشریه صهیونیستی JNS گفت‌وگو می‌کرد، مدعی شد: کاری که این دولت در قبال ایران انجام می‌دهد واقعاً خطرناک است. اگر دولت بایدن به برجام برگردد منابع و پول را در اختیار حکومتی قرار می‌دهد که اهدافش را به روشنی بیان کرده است.

وزیر خارجه سابق آمریکا همچنین مدعی شد: ما نباید به این روش با ایران تعامل کنیم. نباید آن‌ها را تأمین مالی کنیم و از آن‌ها حمایت کنیم و دنبال این باشیم که این آدم‌ها را در فضای جهانی ادغام کنیم.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بین ایران، ۵ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد (روسیه، انگلیس، چین، آمریکا و فرانسه) و آلمان در سال ۲۰۱۵ به امضا رسید. در سال ۲۰۱۸، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا خروج یک طرفه واشنگتن از این توافق را اعلام کرد.

۳۰ خرداد ماه بود که ششمین دور مذاکرات احیای برجام در وین پایان یافت، نشستی ذیل کمیسیون مشترک برجام که از فروردین امسال با هدف احیای این توافق در وین پایتخت اتریش آغاز و با حضور نمایندگان ایران و گروه ۱+۴ (چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلیس) و حضور غیرمستقیم آمریکا تشکیل شد. اما با کارشکنی آمریکا در رفع تحریم‌ها هنوز مذاکرات به نتیجه مشخصی نرسیده است.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه دیروز (پنجشنبه) در اظهاراتی اعلام کرد که اگر آمریکا قصد بازگشت به برجام را دارد، باید در سیاست تحریم‌های ضد ایرانی خود بازنگری کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار