کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

آخرین مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران از مهلت ۳ ماهه بازنشستگان برای ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات بیمه تکمیلی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 16
کد خبر: ۱۰۹۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران از مهلت ۳ ماهه بازنشستگان برای ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات بیمه تکمیلی خبر داد.

در حالی قرار است در چند روز آینده قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شود همچنان بحث حق بیمه دریافتی از بازنشستگان چالش بین شرکت‌های بیمه تکمیلی و کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی است.

بر همین اساس از یک ماه گذشته مناقصه‌ای از سوی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی برای تعیین شرکت بیمه تکمیلی بازنشستگان (۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱) برگزار شده است، ولی تا به امروز شرکت‌های بیمه‌های تکمیلی قیمت‌های زیادی را برای شرکت در این مناقصه اعلام کردند که هنوز با کانون عالی بازنشستگان به نتیجه نرسیده‌اند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر