بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

چرا با دو فوریت لایحه حذف ارز ۴۲۰۰ مخالفت شد؟

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به چرایی مخالفت مجلس با دو فوریت لایحه حذف ارز ترجیحی گفت: اگر قرار است ارز ۴۲۰۰ حذف شود شاید بهتر باشد کالابرگ به مردم پرداخت شود و یارانه نقدی داده نشود زیرا یارانه نقدی تورم زا است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  رحمت الله نوروزی، عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه در بودجه سال جاری، اعضای کمیسیون تلفیق در ابتدا به حذف ارز ترجیحی یا همان ارز 4200 تومان رای دادند، گفت: با توجه به نگاهی که در میان سایر نمایندگان وجود داشت، رای به ماندن این ارز گرفته شد.

 

وی از برخی نگرانی های نمایندگان در خصوص حذف ارز ترجیحی گفت و بیان کرد: بخشی از مجلس معتقد است بسترها و ساختارهای لازم برای این کار فراهم نیست و به همین جهت نمایندگان به دو فوریت لایحه حذف ارز 4200 تومانی رای ندادند زیرا نمایندگان مردم دغدغه و نگرانی بابت افزایش قیمت کالاها از جمله گوشت و مرغ و امثال اینها را دارند.

 

عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس در مصاحبه با رادیو با بیان اینکه در دو سال اخیر تورم جهش ناگهانی داشته است، اظهار کرد: مهار تورم و گرانی یکی از دغدغه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. مدتی پیش رئیس بانک مرکزی در مجلس حضور داشت و نمایندگان اعلام کردند اگر مجلس قانع شود که با وجود حذف ارز ترجیحی، می توان قیمت ها را تثبیت کرد و همانند اجرای یارانه ها، شرایط را مهیا کرد می توانیم ارز ترجیحی را حذف کنیم.

 

وی اشاره کرد: یارانه 45 هزار تومانی در زمانی که ارائه شد، می توانست کمک معیشت باشد اما الان اگر حتی یارانه را به 150 هزار تومان هم افزایش دهیم، باز هم بی ثمر است.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال با تصریح بر این موضوع که ارز 4200 تومانی به مصرف کننده واقعی نمی رسد، عنوان کرد: خیلی از کسانی که ارز ترجیحی گرفته اند یا کالا و نهاده را وارد نکرده اند و یا اگر هم وارد کرده اند، با قیمت آزاد به فروش رسانده اند.

 

وی با اشاره به اینکه دولت ممکن است با حذف ارز ترجیحی بخواهد کسری بودجه خود را جبران کند، گفت: آنچه اهمیت دارد، فشار نیامدن به مردم است زیرا اگر ارز ترجیحی حذف شود، ممکن است قیمت مرغ حتی به 80 هزار تومان نیز برسد. مردم بیش از این تحمل گرانی را ندارند و قدرت خرید به ویژه در اقشار کم درآمد پایین رفته است. در چنین شرایطی شاید بهتر باشد کالابرگ به مردم پرداخت شود و یارانه نقدی داده نشود زیرا یارانه نقدی تورم زا است./تسنیم

ارسال نظر