رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

نرخ تورم انگلیس به بالاترین رقم ۱۰ سال گذشته رسید

نرخ تورم انگلیس به بالاترین رقم ۱۰ سال گذشته رسید با افزایش شدید قبوض انرژی خانوار‌های انگلیسی، نرخ تورم این کشور در ماه پیش میلادی به بالاترین رقم طی ۱۰ سال گذشته رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، با جهش شدید قبوض انرژی خانوار‌های انگلیسی، نرخ تورم این کشور در ماه پیش میلادی به بالاترین رقم طی ۱۰ سال گذشته رسید.

بر اساس این آمار، انتظار می‌رود بانک مرکزی انگلیس ماه آینده میلادی نرخ بهره را افزایش دهد.

قیمت‌های مصرف کننده در ماه اکتبر به ۴.۲ درصد افزایش یافت و از ۳.۱ درصد در ماه سپتامبر فراتر رفت. بانک مرکزی انگلیس انتظار چنین افزایشی نداشت و جهش ۳.۹ درصدی را پیش بینی کرده بود.

یایل سلفین، اقتصاددان ارشد گفت: «آمار‌های امروز نرخ تورم، عزم بانک مرکزی انگلیس برای انجام اقدامی را تقویت خواهد کرد.»

پس از انتظار این آمار، ارزش پوند به بالاترین رقم در یک هفته گذشته در برابر دلار و بالاترین رقم در ۲۱ ماه گذشته در برابر یورو رسید.

ریشی سوناک، وزیر دارایی گفت افزایش نرخ تورم تنها مشکل انگلیس نیست و دولت در حال انجام اقداماتی برای جبران آسیب به قدرت مصرف بوده است.

دفتر آمار ملی اعلام کرد که قبوض انرژی خانوار‌ها بزرگترین عامل تورم پس از برداشته شدن سقف نظارتی روی قبوض در ماه گذشته بوده است به طوریکه قیمت گاز پرداختی از سوی مصرف کنندگان در سال منتهی به ماه اکتبر ۲۸.۱ درصد افزایش داشته است.

تامین کنندگان انرژی انگلیسی با افزایش شدید قیمت عمده گاز دست و پنجه نرم می‌کنند که این افزایش قیمت به فروپاشی تعدادی از شرکت‌های انرژی منجر شده است و تاکنون بیش از ۲ میلیون مشتری مجبور شده اند تا تامین کنندگان خود را اغلب با تعرفه‌های بالاتر تغییر دهند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار