انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

آیت‌الله رئیسی: شورای عالی انقلاب فرهنگی قرارگاه اصلی سیاست گذاری در حوزه فرهنگ است

آیت‌الله رئیسی: شورای عالی انقلاب فرهنگی قرارگاه اصلی سیاست گذاری در حوزه فرهنگ است آیت‌الله رئیسی با حضور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دولت شورای عالی انقلاب فرهنگی را قرارگاه اصلی سیاست گذاری در حوزه فرهنگ می داند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر در ابتدای این جلسه آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی ضمن خیر مقدم به اعضای جدید و تقدیر از تلاش های اعضای سابق شورا، گفت: دولت، شورای عالی انقلاب فرهنگی را قرارگاه اصلی سیاست گذاری در حوزه فرهنگ می‌داند و همه بخش‌های دولت تابع سیاست‌ های فرهنگی شورا خواهند بود.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید از نقش قرارگاهی برخوردار باشد، گفت: باید سازوکار قوی ایجاد شود تا مطالبات مقام معظم رهبری و ماموریت‌های اصلی شورا تحقق پیدا کند.
دکتر رئیسی همچنین با قدردانی از اساتید و اندیشمندانی که در دوره جدید در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور نخواهند داشت، اظهار داشت: دیدگاه‌ها و نظرات اعضای سابق شورا پشتوانه ارزشمند و سرمایه گرانسنگی هستند که باید همواره از آن بهره‌مند باشیم و دبیرخانه باید سازوکاری برای استفاده از نظر ایشان و دیگر اندیشمندان فراهم کند.
در این جلسه ضمن قرائت پیوست حکم صادر شده برای اعضای دوره جدید شورا،‌ مطالبات رهبر معظم انقلاب مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین ۹ نفر از اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه به عنوان اعضای کارگروه تحول با هدف بازنگری در وظایف، ماموریت‌ها و ترکیب اعضای حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز چابک‌سازی دبیرخانه شورا، انتخاب شدند.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از تلاش‌ها و زحمات دکتر داوری اردکانی، دکتر کی‌نژاد، دکتر جاسبی و حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی تجلیل کرد./پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار