اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

آیت الله رئیسی: سازوکارهای لازم برای پیگیری مصوبات سفر پیش‌بینی شده است

رئیس جمهور گفت: استان زنجان ظرفیت‌های بسیاری دارد، استان کشاورزی، صنعتی، معدنی است با این ظرفیت‌های استان به ویژه ظرفیت نیروی انسانی جوان مردمانی که اهل تلاش فعالیت هستند باید کارهای بسیاری در استان زنجان انجام شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 18
کد خبر: ۱۱۰۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز با هیئت همراه وارد استان زنجان شد.

 

رئیس جمهور در مراسم استقبال در جمع خبرنگاران استان با بیان اینکه من باید زودتر از حال حاضر به استان زنجان سفر می‌کردم اما سفر به تعویق افتاد اظهار داشت: استان زنجان پایتخت شور و شعور حسینی است که این صفت بسیار ارزشمندی برای استان زنجان و زنجانی‌ها محسوب می‌شود، با این وجود عشق و علاقه به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در مردم این استان نیز بی‌نظیر است.

 

وی گفت: استان زنجان دارای مفاخر بسیاری است و علما، حکما، دانشمندان و فلاسفه بزرگی دارد که نامدارانی هستند که نه تنها در زنجان و ایران اسلامی بلکه در جهان اسلام نامشان همیشه بلند است.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه استان زنجان، استان سرداران رشید اسلام و سلحشورانی است که نام آن‌ها همچنان در دفاع از وطن همچنان می‌درخشد گفت: استان زنجان ظرفیت‌های بسیاری دارد، استان کشاورزی، صنعتی، معدنی است با این ظرفیت‌های استان به ویژه ظرفیت نیروی انسانی جوان مردمانی که اهل تلاش فعالیت هستند باید کارهای بسیاری در استان زنجان انجام شود.

 

وی عنوان کرد: با اینکه اقداماتی در استان زنجان به برکت انقلاب اسلامی انجام شده اما نسبت به کارهایی که باید انجام شود فاصله وجود دارد اما امیدواریم در این سفر بخشی از مشکلاتی که بررسی شده را بتوانیم در جلسه شورای اداری استان که با حضور مدیران استان، نماینده ولی‌فقیه، استاندار و نمایندگان مجلس است برطرف کنیم و تصمیمات مفید و خوبی بگیریم. با این وجود برخی موارد نیز جزو مصوبات سفر خواهد بود در این راستا ما ساز و کاری برای پیگیری مصوبات سفر آماده کرده‌ایم که تا حصول نتیجه قطعی دنبال شود.

 

رئیسی با اشاره به اینکه به دلیل شرایط کرونایی امکان اجتماع آن چنانی نیست بیان کرد: باید به تمام شهرستان‌های استان سر می‌زدم اما عملاً این امر امکان پذیر نیست. با این حال من توفیق دارم هر ساله در ایام سوگواری امام حسین(ع) در استان زنجان حضور یابم و عرض ادب داشته باشم اما امسال این توفیق به دلیل شرایط کرونایی و وضعیت خاص حاصل نشد.

 

وی گفت: امیدوارم آنچه که خواست مردم عزیز استان زنجان است محقق شود و مردم در عمل تحقق درخواستان را ببینند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار