حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

واکنش خطیب‌زاده به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در ایران

سخنگوی وزارت خارجه به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در ایران که توسط کانادا و با حمایت برخی کشورهای غربی ادعاهای بی اساس مبتنی بر اطلاعات نادرست علیه کشورمان در آن مطرح شده است واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 18
کد خبر: ۱۱۰۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران، طرح این قطعنامه در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد توسط کانادا با حمایت برخی کشورهای غربی و تکرار ادعاهای بی اساس مبتنی بر اطلاعات نادرست و تعمیم های غیرصادقانه را فاقد وجاهت قانونی و از اساس مردود دانست.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: این قطعنامه بر پایه آرای ضعیف و متفرق بین‌المللی می باشد و بخش معتنابهی از آرای مثبت آن حاصل فشارهای سیاسی و تهدیدهای گوناگون بوده است.

 

خطیب زاده با اشاره به اعتیاد کانادا و دیگر بانیان اصلی این قطعنامه به استمرار پروژه شکست خورده "بدنام سازی" ایران، گفت: شوربختانه برخی بازیگران که خود سابقه طولانی در نقض فاحش حقوق انسان ها از جمله از طریق فروش سلاح به رژیم های خودکامه و اشعالگر و متجاوز دارند، حقوق بشر را ابزار پیشبرد مطامع و اغراض سیاسی خود کرده‌اند.

 

چنین تحرکات غیراخلاقی و غیرموجه نه تنها کمکی به ارتقای وضعیت حقوق بشر و احترام به آن در سطح جهانی نمی کند بلکه صرفا موجب دامن زدن به کلیشه سازی های منفی و برچسب زنی سیاسی علیه ملت ها می گردد.

 

خطیب زاده افزود: اقدام دولت کانادا و دیگر بانیان این قطعنامه که مصداق بارز سو استفاده از مفاهیم و ارزش های متعالی حقوق بشری برای پیشبرد اغراض کوته بینانه سیاسی است، محکوم و فاقد هرگونه وجاهت و اثر قانونی می دانیم.

 

خطیب زاده با اشاره به این واقعیت که همچون سال قبل از بین 193 کشور عضو سازمان ملل متحد، 114 کشور با رای منفی یا ممتنع نارضایتی خود را از رویکرد ریاکارانه بانیان قطعنامه ابراز نموده‌اند، گفت: من توصیه سال قبلم را به مقامات کانادا تکرار می کنم که به جای دلسوزی منافقانه برای حقوق بشر مردم ایران از همراهی با تروریسم اقتصادی دولت آمریکا علیه ملت ایران دست برداشته و میزبانی مفسدان و سارقان ثروت‌های مردم ایران که کانادا را خانه امنی برای انتقال و سرمایه گذاری اموال به یغمابرده یافته‌اند، متوقف نماید.

 

سعید خطیب زاده با "معنادار" توصیف کردن حامیان قطعنامه ضد ایرانی، اقدام کانادا در گردهم آوردن "جمعی از حکومت‌های بدسابقه در عرصه حقوق بشر" شامل رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس برای آموزش حقوق بشر به مردم ایران را مایه شرمساری دانست و از مقامات کانادا خواست بهتر است در جهت اصلاح عملکرد ضد بشری خود در داخل و خارج از این کشور برآیند و ضمن توقف سیاست نظام مند این رژیم در نسل کشی بومیان کانادا، پاسخگوی همدستی در ارتکاب جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین باشند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با تصریح بر اینکه ایمان و باور راسخ دینی، زیرساخت مستحکم فرهنگی، چارچوب های متقن قانونی و رویه های ریشه دار اجتماعی و هم چنین نگاه اعتقادی به حقوق بشر و صیانت از آن، یکی از ارکان اصلی حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران را تشکیل می دهد، افزود: جمهوری اسلامی ایران در مسیر حمایت از حقوق انسان ها هزینه های گزاف جانی و مالی بسیاری را پرداخته است که مبارزه با تروریسم، مبارزه با تبعیض نژادی در عرصه بین‌المللی، مبارزه با باندهای بین‌المللی قاچاق مواد مخدر، پذیرایی از خیل عظیم مهاجران، افزایش میزان و مشارکت زنان در پست های مدیریتی عالی، ایجاد تحول نظام قضایی در پرتو قانونگذاری مبتنی بر نگاه اسلامی انسانی، تنها بخشی کوچکی از آن است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار