فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

فواید سیب زمینی آب پز برای کبد

سیب زمینی آب پز به دلیل ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی که دارد، برای کبد بسیار مفید است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 19
کد خبر: ۱۱۰۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیب زمینی آب پز فواید زیادی برای کبد دارد، زیرا به طور طبیعی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه پتاسیم، فسفر و ویتامین‌هایی مانند ویتامین B کمپلکس و ویتامین C است. کالری و چربی کمی دارد و محتوای بالای فیبر آن‌ها به احساس سیری کمک می‌کند.

برخلاف تصور رایج، سیب زمینی باعث افزایش وزن نمی‌شود، مگر اینکه کره یا خامه ترش را به آن اضافه کنید که در این حالت کالری و چربی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آن را با گیاهان یا ادویه‌های کم کالری مزه دار کنید.

فواید سیب زمینی آب پز برای کبد

یک سیب زمینی به وزن ۳۰۰ گرم حاوی:
۲۶۱ کالری
۶ گرم پروتئین.
۰.۳ گرم چربی.
۵ گرم فیبر.
۳ گرم شکر طبیعی.

جوشاندن یا سرخ کردن سیب زمینی با پوست آن فوایدی را که درون آن نهفته است حفظ می‌کند، اگر قبل از جوشاندن پوست آن‌ها جدا شود، بسیاری از آن‌ها از بین می‌روند.

 

تیمی از محققان شیمیدان در مرکز تحقیقات ملی مصر اخیراً مطالعه‌ای را در مورد فواید سیب زمینی آب پز برای کبد انجام دادند و این مطالعه نشان داد که خوردن آن به تقویت، محافظت و احیای کبد کمک می‌کند.

 

اهمیت خوردن سیب زمینی آب پز به این دلیل است که سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و بسیاری از عناصر دیگر است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

این مطالعه همچنین ثابت کرد که خوردن سیب زمینی در افزایش ایمنی افراد مبتلا به شیستوزومیازیس و محافظت از کبد تأثیر مؤثری دارد.

 

یکی از فواید سیب زمینی آب پز برای کبد این است که حاوی درصد زیادی از ویتامین B کمپلکس است که به بدن در تشکیل سلول‌های خونی کمک می‌کند و از پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌های غذایی که می‌خورید انرژی تولید می‌کند.

سیب زمینی آب پز موارد زیر را به بدن می‌رساند:

بیش از نیمی از نیاز روزانه به ویتامین B-۶ و B-۶.
به علاوه حدود ۳۰ درصد از تیامین و نیاسین مورد نیاز بدن.
همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.

سیب زمینی آب پز و پوست کنده نیمی از محتوای ویتامین C خود را از دست می‌دهد و تنها ۲۵ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند./وبسایت «مفید»

ارسال نظر