سیب زمینی را با کدام ماده غذایی ترکیب نکنیم؟-راهبرد معاصر

سیب زمینی را با کدام ماده غذایی ترکیب نکنیم؟

سیب‌زمینی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذاهاست، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوراکی‌های دیگر می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در معده شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 21
کد خبر: ۹۲۵۲۰

به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از پورتال چینی Sohu، سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می‌شود. این ماده نشاسته‌ای از خانواده گل شبدر همچنین به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند، زیرا حاوی پتاسیم است و در دفع سموم از بدن موثر است.

 

برای خانم‌ها به دلیل وجود فیبر بسیار، خوردن سیب زمینی مفید است، زیرا به حفظ زیبایی و جوانی کمک می‌کند، با این وجود و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب شود. این امر می‌تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کرده و همچنین ناراحتی‌های گوارشی را تحریک کند.

 

پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت: بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می‌توانید ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید.

 

مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولا ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ کرده کمتر مصرف کرده و این ماده غذایی را با گوجه فرنگی ترکیب نکنید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار