پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

سخنان معاون رئیس جمهور درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش+ زمان جلسه رای اعتماد

سخنان معاون رئیس جمهور درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش+ زمان جلسه رای اعتماد معاون امور مجلس رییس جمهوری، «یوسف نوری» را عضوی از خانواده آموزش و پرورش معرفی کرد و گفت: گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با حوزه‌های مختلف تعلیم و تربیت و مسائل آن چون کسری بودجه و طرح رتبه بندی معلمان آشنایی کافی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 19
کد خبر: ۱۱۰۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی درباره یوسف نوری گزینه معرفی شده رییس‌جمهوری برای سمت وزارت آموزش و پرورش، گفت: وزیر معرفی شده عضوی از خانواده آموزش و پرورش، معاون مدیرکل و همچنین مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران و رییس مرکز فناوری در ستاد وزراتخانه بوده است؛ بنابراین درباره او حرف و حدیثی وجود نخواهد داشت.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آشنایی کافی با مسائل تعلیم و تربیت دارد

معاون امور مجلس رییس جمهوری افزود: گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش به حوزه‌های مختلف تعلیم و تربیت و چالش‌های آن چون کسری بودجه و طرح رتبه بندی معلمان آشنایی کافی دارد. امیدوارم نمایندگان مجلس برنامه او را شنیده و مورد توجه قرار دهند.

 

حسینی ادامه داد: برآورد ما حاکی از استقبال نمایندگان از وزیر معرفی‌شده است. امیدوارم با پاسخ گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش به دغدغه‌ها و ابهامات نمایندگان، این وزراتخانه از حالت بلاتکلیف خارج شود.

 

وی خاطرنشان کرد: بلاتکلیفی وزارت آموزش و پرورش به عنوان یکی از پیچیده‌ترین سازمان‌ها آسیب‌ می‌رساند. به دلیل مشکلات و انتظارات موجود در این وزراتخانه به طور متوسط هر دو سال یک وزیر تغییر کرده است مثلا در دولت قبل این وزارتخانه چهار وزیر و سرپرست عوض کرد.

 

معاون امور مجلس رییس‌جمهوری یادآور شد: این موارد نشان می‌دهد مسئولیت در این نهاد دشوار است. از سوی دیگر اداره آموزش و پرورش با سرپرست هم آسیب‌زا است و امیدوارم با کمک نمایندگان این مرحله پشت سر گذاشته شود تا با مشورت بزرگان گام‌های بعدی برای حل مشکلات این وزارتخانه برداشته شود.

 

یوسف نوری متولد سال ۱۳۴۰ در ایلام و دارای دکتری تخصصی مدیریت از دانشگاه علامه طباطبائی است. مدیرکل برنامه و بودجه و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش، عضو هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان کشور، تدریس در مدارس و دانشسرای تربیت معلم استان ایلام و مدارس ایران در قطر و بحرین از جمله سوابق اجرایی و فرهنگی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش است. وی همچنین مؤلف چند جلد کتاب تخصصی است.

 

جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش یکشنبه ۷ آذرماه برگزار می‌شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار