پیام پوتین به پزشکیان: روسیه از تلاش‌های ایران برای صیانت از منافع مشروع خود و تأمین امنیت کشور در شرایط بغرنج کنونی حمایت می‌کند اعلام آمادگی ژنو برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های تهران-واشنگتن سخنگوی وزارت خارجه: اعمال فشار اقتصادی و تحمیل رنج بر مردم ایران، جنایت علیه بشریت است عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد نعیم قاسم در پاسخ به نامه ولایتی: مقاومت لبنان با وجود خسارات سنگین، هدف دشمن را ناکام گذاشت نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود واکنش سفارت روسیه به ادعای انگلیس درباره نحوه مرگ ناوالنی عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ در موضوع ایران به «سیرک مونیخ» تبدیل شده ماچادو در کنفرانس مونیخ: از حمله آمریکا به ونزوئلا سپاسگزاریم! اسرائیل هیوم: نتانیاهو فردا نشستی امنیتی درباره ایران برگزار می‌کند دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد

دست رد هند به آمریکا برای برداشت از ذخایر نفتی

وزیر نفت هند در مخالفت با درخواست بایدن برای آزادسازی ذخایر نفتی تاکید کرد هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، هند آخرین درخواست جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا برای آزادسازی ذخایر استراتژیک نفتی را رد کرده‌است. بایدن اصرار دارد این اقدام می‌تواند جلوی افزایش بیشتر قیمت نفت را بگیرد.
دولت آمریکا با برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نفت دنیا ازجمله چین، هند، ژاپن و کره جنوبی در این مورد گفتگو کرده‌است.
وزیر نفت هند در پاسخ به این درخواست بایدن گفت: «هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نبوده‌است. بلکه این ذخایر برای مواقع اضطراری مثل بروز زمین‌لرزه، جنگ یا توقف عرضه نفت طراحی شده‌اند».
قیمت جهانی نفت، گاز، زغال‌سنگ و برق به‌خاطر بهبود اقتصاد‌های دنیا از بحران کرونا و افزایش تقاضا برای انرژی و در شرایط کاهش گسترده سرمایه‌گذاری در این بخش به‌شدت بالا رفته‌است. قیمت نفت خام در ماه اکتبر به بالاترین رقم طی سه‌ساله گذشته یعنی ۸۵ دلار در هر بشکه رسید.


واشنگتن تلاش‌های بسیاری جهت مهار روند افزایش قیمت نفت در بحبوحه فشار داخلی برای برداشت از ذخایر استراتژیک و ممنوعیت صادرات نفت داشته‌است.
پس‌از رد درخواست افزایش تولید بایدن از ائتلاف اوپک پلاس و ادامه روند تدریجی افزایش تولید این ائتلاف علی‌رغم خواسته آمریکا، کاخ‌سفید از برخی کشور‌های آسیایی خواسته جبران کسری نفت در بازار را کنند.


کره جنوبی هم در اوایل همین هفته اعلام کرد موافق این درخواست بایدن نیست. دراین‌بین، چین خبر از آزادسازی بخشی از ذخایر نفتی خود جهت پایین آوردن قیمت نفت داد. این خبر در ابتدا باعث کاهش قیمت نفت به پایین‌ترین رقم طی ۶ هفته گذشته شد، ولی بعد دوباره قیمت شاخص‌های نفتی دنیا بالا رفت.


هند ۳۹ میلیون بشکه نفت در ذخایر استراتژیک خود دارد، درحالی‌که تقاضا برای نفت حدود ۵ میلیون بشکه در روز است. میزان ذخایر نفتی آمریکا به ۷۱۴ میلیون بشکه می‌رسد. ذخایر نفت خام چین و ژاپن به‌ترتیب برابر با ۴۷۵ و ۳۲۴ میلیون بشکه است. ذخایر نفت کره جنوبی هم به ۷۱ میلیون بشکه می‌رسد. به‌این‌ترتیب این ذخایر می‌توانند روی‌هم‌رفته ۱۵ روز عرضه نفت به جهان را تامین کنند که در حال حاضر حدود ۹۹ میلیون بشکه در روز است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار