دست رد هند به آمریکا برای برداشت از ذخایر نفتی-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

دست رد هند به آمریکا برای برداشت از ذخایر نفتی

وزیر نفت هند در مخالفت با درخواست بایدن برای آزادسازی ذخایر نفتی تاکید کرد هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، هند آخرین درخواست جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا برای آزادسازی ذخایر استراتژیک نفتی را رد کرده‌است. بایدن اصرار دارد این اقدام می‌تواند جلوی افزایش بیشتر قیمت نفت را بگیرد.
دولت آمریکا با برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نفت دنیا ازجمله چین، هند، ژاپن و کره جنوبی در این مورد گفتگو کرده‌است.
وزیر نفت هند در پاسخ به این درخواست بایدن گفت: «هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نبوده‌است. بلکه این ذخایر برای مواقع اضطراری مثل بروز زمین‌لرزه، جنگ یا توقف عرضه نفت طراحی شده‌اند».
قیمت جهانی نفت، گاز، زغال‌سنگ و برق به‌خاطر بهبود اقتصاد‌های دنیا از بحران کرونا و افزایش تقاضا برای انرژی و در شرایط کاهش گسترده سرمایه‌گذاری در این بخش به‌شدت بالا رفته‌است. قیمت نفت خام در ماه اکتبر به بالاترین رقم طی سه‌ساله گذشته یعنی ۸۵ دلار در هر بشکه رسید.


واشنگتن تلاش‌های بسیاری جهت مهار روند افزایش قیمت نفت در بحبوحه فشار داخلی برای برداشت از ذخایر استراتژیک و ممنوعیت صادرات نفت داشته‌است.
پس‌از رد درخواست افزایش تولید بایدن از ائتلاف اوپک پلاس و ادامه روند تدریجی افزایش تولید این ائتلاف علی‌رغم خواسته آمریکا، کاخ‌سفید از برخی کشور‌های آسیایی خواسته جبران کسری نفت در بازار را کنند.


کره جنوبی هم در اوایل همین هفته اعلام کرد موافق این درخواست بایدن نیست. دراین‌بین، چین خبر از آزادسازی بخشی از ذخایر نفتی خود جهت پایین آوردن قیمت نفت داد. این خبر در ابتدا باعث کاهش قیمت نفت به پایین‌ترین رقم طی ۶ هفته گذشته شد، ولی بعد دوباره قیمت شاخص‌های نفتی دنیا بالا رفت.


هند ۳۹ میلیون بشکه نفت در ذخایر استراتژیک خود دارد، درحالی‌که تقاضا برای نفت حدود ۵ میلیون بشکه در روز است. میزان ذخایر نفتی آمریکا به ۷۱۴ میلیون بشکه می‌رسد. ذخایر نفت خام چین و ژاپن به‌ترتیب برابر با ۴۷۵ و ۳۲۴ میلیون بشکه است. ذخایر نفت کره جنوبی هم به ۷۱ میلیون بشکه می‌رسد. به‌این‌ترتیب این ذخایر می‌توانند روی‌هم‌رفته ۱۵ روز عرضه نفت به جهان را تامین کنند که در حال حاضر حدود ۹۹ میلیون بشکه در روز است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار