فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد

وزیر دفاع: برای حل مشکل مسکن باید صنعتی سازی را در کشور افزایش دهیم

امیر سرتیپ آشتیانی گفت: سیاست توسعه صنعتی سازی ساختمان یکی از روش‌های موثر و تسهیل کننده حل مشکل مسکن در کشور خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در جریان بازدیدِ وزیر راه و شهرسازی از «کارخانه صنعتی سازی ساختمان» وزارت دفاع در تهران با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط وزارت دفاع در حوزه صنعتی ساختمان گفت: هدف اجرای این طرح تولید ساختمان‌های پیش ساخته فلزی به روش نوین است که به منظور تسریع در تحقق اهداف مزبور قرارگاهی تحت عنوان «قرارگاه ساخت» در وزارت دفاع تشکیل شده تا با ایجاد ظرفیت‌های لازم مسیر پیشرفت فرایند صنعتی سازی ساختمان را دنبال کند.

 

وی افزود: در این روش عمر ساختمان از ۲۵ تا ۳۰ سال به متوسط ۱۰۰ سال افزایش می‌یابد. همچنین ضمن افزایش عمل ساختمان در زلزله‌های با ریشتر بالا، سرعت ساخت ساختمان نیز که هم اکنون به طور متوسط ۳۶ ماه است به شش ماه کاهش پیدا می‌کند؛ بنابراین اتخاذ سیاست توسعه صنعتی سازی ساختمان یکی از روش‌های موثر و تسهیل کننده حل مشکل مسکن در کشور خواهد بود.

 

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه وزارت دفاع قرار نیست به یک انبوه ساز ساختمان تبدیل شود، گفت: هدف ما تامین نیاز‌های نیرو‌های مسلح وحل مشکلات مردم در این حوزه است؛ لذا وزارت دفاع آمادگی دارد تکنولوژی و فناوری تولید صنعتی ساختمان را در اختیار نهاد‌ها و سازمان‌های مسئول کشوری قرار دهد.

 

وی ادامه داد: ما این توانمندی را داریم با هر ظرفیتی که مورد تقاضا باشد این کارخانه را درهر جایی احداث کنیم؛ تکنولوژی و ماشین آلات مورد نیاز همگی بومی سازی شده و فرایند صنعتی سازی ساختمان از ایده تا محصول امروز در وزارت دفاع صورت می‌گیرد.

 

در همین رابطه وزیر دفاع ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک ساخت مسکن صنعتی به عنوان یک فرهنگ در کشور نهادینه شود.

 

وزیر راه و شهرسازی نیز در جریان این بازدید با تقدیر و تشکر از اقدامات وزارت دفاع در حوزه صنعتی سازی ساختمان، وزارت دفاع را پیشران و پیشرو در عرصه‌های مختلف ملی عنوان کرد.

 

رستم قاسمی پیشرفت و حرکت صنعتی سازی ساختمان توسط وزارت دفاع را ارزشمند عنوان کرد و گفت: این مهم باید هر چه سریعتر در بخش‌های مختلف کشور پیاده سازی، اجرا و توسعه پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه صنعتی سازی ساختمان کاهش هزینه ساخت و به تبع آن کاهش هزینه خرید مسکن توسط مردم را در پی خواهد داشت تصریح کرد: وزارت مسکن و شهرسازی برای پیشبرد و توسعه کارخانه صنعتی سازی ساختمان اهتمام و تعامل هر چه بیشتر خود را با وزارت دفاع افزایش خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار