کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد
جانشین وزیر دفاع:

بیشترین تحریم طی این سال ها متوجه نیروهای مسلح بوده است

سرتیپ پاسدار فرحی تصریح کرد : مجموعه ی صنعت دفاعی همواره نیازمند وجود انسان های با کیفیت بالاست و سازمان عقیدتی سیاسی ظرفیت ساخت مجموعه ای انسان ساز در تراز انقلاب اسلامی را داراست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرتیپ پاسدار سید مهدی فرحی جاشین وزیر دفاع در این مراسم که با حضور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و جمعی از مسئولان دفتر اشراف فرماندهی معظم کل قوا و روسای ادارات سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به اینکه در دنیا سازمان را به عنوان یک موجود زنده تعبیر می کنند و با آن تطبیق می دهند اظهار داشت: سازمان زنده به معنای سازمان اثر بخش است که دارای مغز ( مجموعه پژوهشی ) بوده و تحول و نوآوری از مولفه ی اصلی آن است.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه نیروهای انسانی در سازمان ها سرمایه هایی هستند که نقش قلب انسان را ایفا می کنند، افزود: به هر میزان که این قلب بتپد و بهتر کار کند، سازمان بهره وری بهتری خواهد داشت.

وی افزود: سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع نقش مهمی در تحول نیروی انسانی دارد و کارکرد این سازمان و اثر بخشی آن بر قلوب آحاد کارکنان و بدنه ی صنعت دفاعی اجتناب ناپذیر است.

سردار فرحی با اشاره به اینکه مدیران غالباً بر مسائل و بهره وری های مادی سازمان ها تمرکز دارند گفت: در نیروهای مسلح نیازمند قلب های مطمئن، پر از اعتماد و باور الهی هستیم و به واسطه وجود سازمان مکتبی عقیدتی سیاسی این مهم محقق خواهد شد؛ چرا که صریحا با قلب و باورهای معنوی و درونی کارکنان سروکار دارد.

جانشین وزیر دفاع با بیان رشادت های بی نظیر رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس گفت: محدودیت ها و کمبود امکانات هیچ گاه باعث عقب نشینی رزمندگان نشد؛ چرا که قلب های آنان آماده، مطمئن و سرشار از ایمان بود.

وی در همین زمینه افزود: ایستادگی، مقاومت، ایثار، سلحشوری، پیشرفت و ... در سایه قلب مطمئن به بار می نشیند و باور معنوی است که پای را محکم و قدم ها را استوار می سازد.

سردار فرحی با بیان اینکه در طول این سالها بیشترین تحریم ها متوجه نیروهای مسلح بوده است گفت: با توجه به همین شرایط، پیشرفت ها و دستاوردهای گوناگون دفاعی حاصل شده است و این به دلیل روحیه، تفکر ،نگاه جهادی و فرهنگ بسیجی آحاد نیروهای مسلح بوده است.

وی تصریح کرد : مجموعه ی صنعت دفاعی همواره نیازمند وجود انسان های با کیفیت بالا است و سازمان عقیدتی سیاسی ظرفیت ساخت مجموعه ای انسان ساز در تراز انقلاب اسلامی را داراست./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار