هشدار وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان؛ افزایش دمای کردستان تا ۴۷ درجه پلیس از دستگیری «بلاگر هنجارشکن» در تهران خبر داد هشدار درباره بیماری تب کریمه کنگو در این استان جزئیات طرح شیر مدارس در سال ۱۴۰۵ / توزیع شیر مدارس متوقف می‌شود؟ نامه‌های احساسی سارقان خودرو برای مال‌باختگان/ لطفاً شکایت نکنید! + عکس متهمان  فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد دستگیری ۱۱۷ نفر در مهمانی مختلط شبانه در رامسر؛ ماجرا چیست؟ هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با اعتبار خرید دیجی کالا و اسنپ پی جزئیات تعطیلی ادارات فردا یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ شایان اویس قرن کیست؟ / دانشمند ایرانی تبار برنده مدال آباکوس ۲۰۲۶ تقویم تحصیلی دیگر تغییر نمی‌کند/ از تعطیلی سراسری مدارس در زمان جنگ دیگر خبری نیست امکان ثبت‌نام سرویس مدارس برای جاماندگان قوه قضائیه: صادق ساعدی نیا اجازه کافه‌داری ندارد فراخوان جذب مدرس آموزش و پرورش ۱۴۰۵ اعلام شد + شرایط و نحوه ثبت‌نام گرما و گرد و خاک برای تهران پیش بینی می‌شود هشدار پلیس درباره افزایش تصادفات فوتی در پایتخت

آمار کرونا امروز ۲۹ آبان ۱۴۰۰+ وضعیت کرونایی شهر‌های کشور

آمار کرونا امروز ۲۹ آبان ۱۴۰۰+ وضعیت کرونایی شهر‌های کشور مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وارت بهداشت از شناسایی ۳۵۳۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وارت بهداشت آخرین آمار شیوع بیماری کرونا را اعلام کرد. بر اساس این گزارش تا کنون ۵۶ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۱۶۲ نفر دُز اول، ۴۴ میلیون و ۲۹۴ هزار و ۶۵۲ نفر دُز دوم و ۷۲۴ هزار و ۷۲۱ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۰۱ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۵۳۵ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۳۵۲ هزار و ۴۱۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. از دیروز تا امروز ۲۹ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۵۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۱۶ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۷۳ هزار و ۹۸ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۸۵۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۷۷۱ هزار و ۳۶۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۴۱۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۷ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۸۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۴۶ شهر در وضعیت آبی قرار دارند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار