جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد
رئیس سازمان زندان ها خبر داد:

کمک ویژه به زندانیان مناطق سیل زده/تورم کیفری داریم

رئیس سازمان زندان ها، از کمک ویژه به زندانیان مناطق سیل زده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۵۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، اصغر جهانگیر، در حاشیه جشن گلریزان ستاد دیه در رابطه با وضعیت کمک به زندانیان استان‌های سیل زده در جمع خبرنگاران گفت: چون ستاد دیه هم معین سازمان زندان‌ها است لذا علاوه بر کارگروهی که تشکیل شده است در حال تلاش هستیم تا به آنها به صورت ویژه کمک کنیم. این کمک خارج از اساسنامه و دستورالعمل‌هایی خواهد بود تا بتوانند سریع‌تر به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.

وی افزود: همچنین رئیس قوه قضائیه در خصوص استان‌های آسیب دیده با بحث مرخصی زندانیان این استان‌ها موافقت کرد که این امر کمک می‌کند در کنار خانواده‌های خود باشند و از آسیب‌های آنها کاسته شود.

جهانگیر در رابطه با لزوم بازنگری در برخی قوانین که موجب افزایش زندانیان می‌شود، گفت: ما باید در این خصوص فعالیت جدی تری را در دستور کار قرار دهیم. در همین رابطه رئیس قوه قضائیه اولین جلسه مشترک خود را با حضور نمایندگان مجلس برگزار کرد، چون لوایح زیادی از قوه قضائیه از گذشته در مجلس باقی مانده است.

وی ادامه داد: بخشی از این لوایح به مقوله حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند.

رئیس سازمان زندان‌ها تصریح کرد: باید مراودات و تعاملات و ارتباطات دو قوه در این خصوص بیشتر شود تا ما هرچه سریع‌تر شاهد این امر باشیم که جرم زدایی از قوانین صورت گیرد. چون متأسفانه ما با تورم کیفری روبرو هستیم.

جهانگیر ادامه داد: نباید این احساس در مجموعه کشور وجود داشته باشد که همه مشکلات کشور را می‌شود با مجازات‌ها حل کرد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات کشور ریشه‌های ساختاری اقتصادی ریشه‌های فرهنگی دارد و باید در این زمینه تلاش بیشتری کنیم تا با توسعه امر پیشگیری زمینه ایجاد جرم را در جامعه کم کنیم. اگر این اتفاق رخ دهد هم جمعیت کیفری و هم جرایم کاهش می‌یابد.

جهانگیر اظهار داشت: ما باید به سمتی برویم که بتونیم خیلی از جرایم را به سمت تخلفات ببریم و کاری کنیم که تخلفات هم انجام نشود.

رئیس سازمان زندان‌ها با اشاره به تعداد زندانیان جرایم غیر عمد، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر زندانی جرایم غیر عمد داریم که بیش از ۱۰ هزار نفر آنها محکومین جرایم مالی هستند. ۲۵۰۰ نفر محکومین مهریه و تعداد کمی محکومین دیه هستند. قریب به ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان هم جمع بدهی این افراد است.

منبع : مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار