صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

بالاترین میزان تصادفات کشور در استان سمنان

به گفته استاندار سمنان بالاترین میزان تصادفات کشور در جاده های این استان به وقوع می پیوندد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه هیأت امنای دانشگاه سمنان که در سالن جلسات غدیر استانداری سمنان برگزار شد، با اشاره به اینکه استان سمنان یک استان به تمام معنا دانشگاهی است، اظهار کرد: استان سمنان در میانگین سرانه استاد و دانشجو در رتبه دوم کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه سرانه باسوادی استان سمنان به نسبت میانگین کشور، ۱.۸ درصد بالاتر است، گفت: نرخ باسوادی و نرخ دانشجویان استان سمنان بالاتر از میانگین کشوری است.

استاندار سمنان عنوان کرد: با وجود اینکه استان سمنان از ظرفیت غنی دانشگاه‌های معتبر بهره‌مند است؛ اما همچنان در حوزه‌های صنعت، گردشگری و آب دارای مشکل است.‌

هاشمی با بیان اینکه ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در برنامه کاری مدیران استان سمنان قرار گیرد، گفت: استانداری سمنان جلسات مشترک با مدیران دانشگاه‌ها را برگزار کرده است و دست یاری به سوی دانشگاه‌های استان دراز می‌کند.

وی یکی از مشکلات واحدهای صنعتی استان سمنان را نداشتن ارتباط با دانشگاه و انجام پژوهش عنوان کرد و افزود: باید در حوزه پژوهش بر اساس نیاز استان (مسأله‌محور) اقدام کنیم.

اتاق صنعت و دانشگاه در استانداری سمنان فعال شود

استاندار سمنان با تأکید بر فعال شدن اتاق صنعت و دانشگاه در استانداری گفت: در روستاها به دنبال تولید ثروت و پول هستیم.

هاشمی اظهار کرد: ۸۶۵ اثر ثبت شده در استان سمنان وجود دارد؛ اما به موازات آن بالاترین میزان تصادفات کشور با ۱۲ هزار مورد در سال، در جاده‌های این استان رقم می‌خورد که این امر به فقدان پژوهش در خصوص عدم ماندگاری مسافران در استان مربوط می‌شود.

وی با تأکید بر انجام اقدامات زیرساختی در حوزه گردشگری گفت: باید نظارت بر خوابگاه‌ها و همچنین انجام برنامه‌های پژوهشی و فرهنگی در دانشگاه‌ها تقویت شود.

استاندار سمنان گفت: آمادگی داریم تا برای سال ۱۴۰۱ نسبت به عقد تفاهم‌نامه میان دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها در ارتباط با انجام امور پژوهشی اقدام کنیم.

هاشمی با بیان اینکه مدیران اجرایی استان باید ارتباط خود را با دانشگاه فعال‌تر کنند، گفت: سند آمایش سرزمین باید با محوریت توسعه استان باشد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار