ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

اخبار جدید از نقل و انتقالات پرسپولیس/ شهریار بر می‌گردد؟

شایعه بازگشت احتمالی شهریار مغانلو در نیم فصل به پرسپولیس مطرح شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  پرسپولیس و شرایط مغانلو بعد از جدایی از یکدیگر به مشکل برخورده اند. پرسپولیس راه بردن رقبا را فراموش کرده و شهریار مغانلو گلزنی را. پرسپولیس سه هفته است که نمی‌برد و شهریار مغانلو ۵ هفته است که گلی نمی‌زند. حالا آیا این سرنوشت مشترک قرار است این دو را به یکدیگر پیوند دهد؟

 

به گزارش فرارو، در یکی دو روز گذشته شایعه عجیبی منبی بر بازگشت شهریار مغانلو، مهاجم این فصل سپاهان، به پرسپولیس مطرح شده است. مغانلو فصل گذشته را در همین تیم پرسپولیس بازی می‌کرد و در ابتدای فصل جدید بعد از توافق باشگاه سپاهان با سانتاکلارا پرتغال، باشگاهی که مغانلو با آن قرارداد داشت و به صورت قرضی در پرسپولیس بازی می‌کرد، راهی اصفهان شد.


خروج شهریار مغانلو از پرسپولیس با ناراحتی یحیی گل محمدی سرمربی این تیم همراه شد چراکه می‌دانست سبک بازی شهریار به درد پرسپولیس و تاکتیک این تیم می‌خورد. با این حال، اما سپاهانی‌ها به هر طریقی موفق شدند این بازیکن را از چنگ پرسپولیس در بیاورند. شهریار در حالی که در آستانه ملی پوش شدن قرار گرفته بود تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفت تا پیراهن زردرنگ سپاهان را به تن کند.

 

بعد از آن جدایی، اما شرایط برای این مهاجم پرسروصدای نقل و انتقالات خوب پیش نرفته و او راه گلزنی را فراموش کرده است. به طوری که شایعه شده به سپاهانی‌ها درخواست جدایی در نیم فصل و بازگشت به پرسپولیس را داده است! البته همانطور که عنوان شد «شایعه» شده و مشخص نیست چقدر حقیقت داشته باشد. فعلا و با درنظر گرفتن شرایط موجود بعید است این اتفاق بیفتد. یکی از اهدافی که سپاهان شهریار مغانلو را خرید، ضعیف کردن پرسپولیس بود، پس دلیلی ندارد این باشگاه حتی با افت شهریار مغانلو بخواهد این بازیکن را به رقیب، آنهم در نیم فصل بدهد.

 

مورد دیگر هم هواداران پرسپولیس هستند که دل چندان خوشی از این بازیکن بعد از جدایی از پرسپولیس ندارند به ویژه اینکه شهریار مغانلو عکس هایش در اینستاگرام با پیراهن پرسپولیس را پاک کرد. البته که تجربه ثابت کرده این دلخوری همانطور که پیش‌تر درباره مهدی ترابی از بین رفت درباره مغانلو و هر بازیکن دیگری هم قابل حل شدن است./ فرارو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار