رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

وزیر خارجه عراق: با اسرائیل سازش نمی‌کنیم

وزیر خارجه عراق: با اسرائیل سازش نمی‌کنیم وزیر خارجه عراق گفت که این کشور هرگز با رژیم صهیونیستی سازش نخواهد کرد و علاوه بر مسأله فلسطین، جامعه عراق پذیرای این مسأله نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛، «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق روز گذشته (یکشنبه) در حاشیه حضور در کنفرانس «گفت‌و‌گوی منامه» در بحرین گفت که عراق برنامه‌ای برای عادی‌سازی روابط در آینده با رژیم صهیونیستی ندارد.

 

او به شبکه اسرائیلی آی۲۴، گفت که این موضوع دلایل بسیاری دارد که به گفته او توضیح آن‌ها زمان زیادی نیاز دارد. فؤاد حسین در این خصوص گفت که عدم سازش عراق با رژیم صهیونیستی علاوه بر موضوع فلسطین، به ویژگی‌های جامعه عراق مربوط می‌شود.

 

وزیر خارجه عراق با بیان اینکه عراق جزئی از راه‌حل مشکلات منطقه است و نقش بزرگی برای حل تنش میان کشورها بازی می‌کند، به تلاش‌های بغداد برای حل اختلافات ایران و عربستان سعودی اشاره کرد و در پایان مدعی شد که نیروهای آمریکایی در پایان سال جاری عراق را ترک خواهند کرد.

 

سخنان فؤاد حسین پس از آن بود که «عبداللطیف الزیانی» همتای بحرینی وی در سخنرانی خود، ابراز امیداواری کرد که کشورهای دیگر منطقه نیز به توافقات سازش با رژیم اشغالگر قدس بپیوندند. او مدعی شد که توافقات موسوم به «ابراهیم» ائتلاف منطقه‌ای علیه ایران نیست.

 

تأکید وزیر خارجه عراق بر عدم سازش با رژیم اسرائیل در حالی است که برگزاری نشستی با محوریت عادی‌سازی روابط با این رژیم در شهر اربیل که در ابتدای مهر ماه صورت گرفت، با واکنش تند تمامی سطوح جامعه و محافل سیاسی عراق همراه شد و شورای عالی قضایی این کشور، حکم بازداشت مشارکت کنندگان در نشست مذکور را صادر کرد./

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار