گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تحلیل‌گر اسپوتنیک: تحولات مهمی در روابط ایران و عربستان رخ خواهد داد

مختار حداد معتقد است که بعد از چهار دور مذاکره بین ایران و عربستان به میزبانی عراق در روز‌های آینده شاهد برگزاری دور پنجم خواهیم بود و این احتمال وجود دارد طی ماه‌ها و همچنین بازگشت کامل روابط این دو کشور سفارتخانه‌ها نیز باز شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 24
کد خبر: ۱۱۵۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «مختار حداد» تحلیل‌گر سیاسی در مصاحبه با اسپوتنیک با اشاره به دریافت روادید سه دیپلمات ایرانی از عربستان برای حضور در جده اعلام کرد که این اقدام در چارچوب تلاش‌ها برای احیای روابط دو کشور و دستیابی به پیشرفت در روابطی است که در دوره اخیر شاهد گسستگی بوده است.

حداد در ادامه ابراز امیدواری کرد این اقدام که در راستای حسن نیت هر دو طرف بوده کمک کند تا روابط تهران و ریاض به روال عادی خود بازگردد. او اعلام کرد بعد از این اتفاق در ماه‌های پیشرو روابط تهران و ریاض تحولات مهم و چشمگیری را شاهد خواهد بود.

این تحلیل‌گر سیاسی اعلام کرد بعد از چهار دور مذاکره بین ایران و عربستان به میزبانی عراق در روز‌های آینده شاهد برگزاری دور پنجم خواهیم بود و این احتمال وجود دارد طی ماه‌ها و همچنین بازگشت کامل روابط این دو کشور سفارتخانه‌ها نیز باز شوند.

مختار حداد در پایان هم گفت: سیاست دولت ابراهیم رئیسی در حوزه سیاست خارجی، گشایش با کشور‌های منطقه است.

روز گذشته رسانه‌های بین‌المللی اعلام کردند عربستان به ۳ دیپلمات ایرانی روادید اعطا کرده تا به این کشور سفر و فعالیت خود را شروع کنند.

در همین راستا حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدار و گفت‌وگو با «فؤاد حسین» همتای عراقی خود اعلام کرد که هیئت‌های ایران و عربستان در آینده نزدیک در بغداد گردهم خواهند آمد و در خصوص عملیاتی کردن مرحله بعدی توافقات اقدام خواهند کرد.

پیش از این چهار دور مذاکره میان ایران و عربستان با میانجی‌گری عراق در بغداد برگزار شده و شرکت‌کنندگان در آن این مذاکرات را سازنده خواندند و از برگزار کردن مذاکرات بیشتر خبر دادند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر