اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

تخت روانچی: ایران بر تعهدات خود در زمینه مقابله با قاچاق انسان پایبند است

تخت روانچی: ایران بر تعهدات خود در زمینه مقابله با قاچاق انسان پایبند است نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک گفت: بر تعهدات خود در زمینه مقابله با قاچاق انسان تصریح داشته و نقش ارکان ملل متحد به ویژه، دفتر مقابله با جرم و جنایت سازمان ملل متحد را در این رابطه مورد شناسایی قرار می دهیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر «مجید تخت روانچی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در نشست عالیرتبه مجمع عمومی با عنوان «ارزیابی برنامه جهانی اقدام علیه قاچاق انسان» که امروز (سه شنبه) دوم آذر ماه برگزار شد، شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی ضمن قدردانی از برگزاری این نشست، اظهار داشت: گفتگوهای ما در این نشست برای پرداختن به چالش های اجرای برنامه اقدام مقابله با قاچاق انسان و یافتن راهکارهای مقابله با آنها کاربردی خواهد بود.  

نماینده ایران افزود: قاچاق انسان بدون شک یکی از شنیع ترین جرایم محسوب می شود. با هدف ارائه پاسخی جمعی به این تهدید، کنوانسیون ملل متحد در مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (UNTOC) و الحاقیه های آن تلاش داشته تا فضای مقرراتی منسجم  فرامرزی ایجاد کند. به عنوان یکی از اولین امضا کنندگان این کنوانسیون، جمهوری اسلامی ایران اقدامات لازم در راستای اجرای مفاد کنوانسیون مذکور و الحاقیه های آن با هدف مبارزه با قاچاق انسان را انجام داده است. در همین رابطه، مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۷ اقدام به تصویب کنوانسیون ملل متحد در مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی کرده و مراحل بررسی نهایی آن توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال انجام است. 

تخت روانچی ادامه داد: در سطح ملی، قوانین و ابزارهای قانونی و مقرراتی متعددی برای تحقیق و تعقیب قضایی موارد مربوط به قاچاق انسان وجود دارد. به منظور تکمیل اقدامات قانونی صورت گرفته، دولت جمهوری اسلامی ایران نیز پیش نویس لایحه اصلاح قانون مقابله با قاچاق انسان را که مربوط به سال ۱۳۸۳ می شود جهت تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است. پیش نویس لایحه مذکور بر تعریف قاچاق انسان شامل کلیه عناصر ضروری آن به عنوان یک جرم شنیع با در نظر گرفتن شرایط تشدید کننده آن همانند ارتکاب به قاچاق زنان و کودکان تمرکز دارد.

وی افزود: نیازی به توضیح نیست که چنین بروزرسانی در قوانین ملی نهایتاً منجر به تقویت همکاری های بین المللی در این موضوع خواهد شد. 

تخت روانچی خاطرنشان کرد: کمیسیون ملی مقابله با قاچاق انسان در قالب ارائه مجموعه ای از اقدامات اجرایی و نظارتی توسط وزارت کشور ایجاد شده تا بدین منظور، سیاستها، استراتژی ها و برنامه های مربوط به قاچاق انسان به همراه نظارت بر اقدامات مذکور محقق شود. 

وی بیان کرد: در خط مقدم کلیه اقدامات ملی، پرسنل نیروی انتظامی کشورمان علیرغم عدم دسترسی به ابزارها و منابع مورد نیاز که ناشی از تحریم های ظالمانه ایالات متحده آمریکا بوده و همچنین، فقدان حمایت های مورد نیاز بین المللی شجاعانه با گروه های جنایتکار سازمان یافته مبارزه می کنند. 

به گزارش فارس، این دیپلمات ارشد ایرانی بیان کرد: ما بر تعهدات خود در زمینه مقابله با قاچاق انسان تصریح داشته و نقش ارکان ملل متحد به ویژه، دفتر مقابله با جرم و جنایت سازمان ملل متحد را در این رابطه مورد شناسایی قرار می دهیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران جامعه بین المللی را به ارائه کمک های فنی  متناسب، در دسترس و اثربخش به کشورها به منظور مقابله مؤثر با این جرم فرامی خواند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار