آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

کاهش کیفیت هوا در شهرهای بزرگ

کارشناس هواشناسی از کاهش کیفیت هوا در شهرهای بزرگ و صنعتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۱۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب در استان‌های فارس، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود گفت : روز چهارشنبه در خراسان جنوبی شاهد بارش پراکنده و وزش باد خواهیم بود.

او گفت: از اواخر روز چهارشنبه با نفوذ جریانات شمالی ، در سواحل دریای خزر ابرناکی و در اردبیل و گیلان بارش پراکنده آغاز می‌شود و از روز پنجشنبه در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان کاهش ۸ تا ۱۰ درجه دمای هوا همراه با بارندگی را شاهد خواهیم بود.

کارشناس هواشناسی گفت: در اردبیل و ارتفاعات البرز بارش به صورت برف خواهد بود و از بعد از ظهر پنجشنبه در دامنه های زاگرس ، استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری بارش پراکنده انتظار می‌رود .

او گفت: روز جمعه در اردبیل و گیلان بارش پراکنده و در شمال شرق کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود . در استان‌های کرمانشاه، همدان، شرق لرستان، شمال شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، شمال کهگیلویه و بویر احمد و غرب اصفهان بارش باران و در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف خواهیم داشت.

او گفت: از امشب تا جمعه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان درخصوص آب و هوای استان تهران نیز گفت: آسمان تهران فردا صاف همراه با غبار محلی خواهد بود. بیشترین دمای تهران به ۱۷ و کمترین آن به ۷ درجه می رسد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار