کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

کاهش کیفیت هوا در شهرهای بزرگ

کارشناس هواشناسی از کاهش کیفیت هوا در شهرهای بزرگ و صنعتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۱۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب در استان‌های فارس، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود گفت : روز چهارشنبه در خراسان جنوبی شاهد بارش پراکنده و وزش باد خواهیم بود.

او گفت: از اواخر روز چهارشنبه با نفوذ جریانات شمالی ، در سواحل دریای خزر ابرناکی و در اردبیل و گیلان بارش پراکنده آغاز می‌شود و از روز پنجشنبه در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان کاهش ۸ تا ۱۰ درجه دمای هوا همراه با بارندگی را شاهد خواهیم بود.

کارشناس هواشناسی گفت: در اردبیل و ارتفاعات البرز بارش به صورت برف خواهد بود و از بعد از ظهر پنجشنبه در دامنه های زاگرس ، استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری بارش پراکنده انتظار می‌رود .

او گفت: روز جمعه در اردبیل و گیلان بارش پراکنده و در شمال شرق کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود . در استان‌های کرمانشاه، همدان، شرق لرستان، شمال شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، شمال کهگیلویه و بویر احمد و غرب اصفهان بارش باران و در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف خواهیم داشت.

او گفت: از امشب تا جمعه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان درخصوص آب و هوای استان تهران نیز گفت: آسمان تهران فردا صاف همراه با غبار محلی خواهد بود. بیشترین دمای تهران به ۱۷ و کمترین آن به ۷ درجه می رسد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار