اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات

یخبندان در ۱۸ استان کشور/ کاهش 14 درجه‌ای دما

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی دمای هوا در ۱۸ استان زیر ثفر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 16
کد خبر: ۱۰۹۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران و وزش باد در روز جاری در استان‌هایی نظیر اردبیل، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، کردستان، همدان و سواحل خزر بیان کرد: امروز همچنین در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف هم برای ساعاتی داریم.

وی افزود: امروز شدت بارش‌ها در استان‌های گیلان و مازندران است و روز چهارشنبه بارش در نوار شمالی کشور کاهش می‌یابد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز آینده در شرق لرستان، شمال شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، جنوب استان مرکزی، شمال فارس، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بارش برف و باران و وزش باد داریم.

ضیائیان با بیان اینکه از پنج‌شنبه 27 آبان تا شنبه 29 آبان در اغلب مناطق کشور جوی آرام داریم، گفت: این موضوع موجب افزایش غلظت و انباشت آلایند‌ه‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خواهد شد.

وی عنوان کرد: روز آینده در برخی نقاط نیمه جنوبی فارس، کرمان و هرمزگان، رگبار و باران و در ارتفاعات برف و ورزش باد پیش‌بینی می‌شود و روز جمعه در ارتفاعات کرمان بارش پراکنده برف و وزش باد خواهیم داشت.

* سرما در کشور و کاهش دما تا 14 درجه در برخی شهرها/ هشدار به کشاورزان

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: در 2 روز آینده در شمال شرق کشور دمای هوا 7 تا 14 درجه کاهش می‌یابد و در استان‌های دامنه جنوبی البرز شامل قزوین، البرز، تهران و سمنان و نواحی مرکزی و شرق کشور کاهش 6 تا 12 درجه‌ای دما خواهیم داشت.

ضیائیان بیان کرد: در این راستا احتمال افت فشار گاز و افزایش مصرف انرژی و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و صدمه به ماشین آلات و ادوات کشاورزی وجود دارد که ‌توصیه می‌شود مدیریت در مصرف حامل‌های انرژی، احتیاط در تردد جاده‌ای و فعالیت‌های کو‌هنوردی، جابه‌جایی محصولات برداشت شده باغی و زراعی به انبار و استفاده از ضدیخ در رادیاتورها در دستور کار باشد.

* یخبندان در 18 استان

وی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا ابری، گاهی بارش پراکنده همراه با وزش پیش‌بینی می‌شود و در روزهای پنج‌شنبه و جمعه آسمان تهران صاف خواهد بود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 8 و 3 درجه خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده اردبیل، بجنورد و زنجان با کمینه دمای 7 درجه زیر صفر سردترین مراکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 31 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان خواهد بود.

ضیائیان اظهار کرد‌:‌ روز آینده در 18 استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار