کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

لغو نشست خبری گروسی پس از بازگشت از تهران

خبرگزاری رویترز مدعی شده است گروسی نشست خبری خود پس از سفر به ایران که قرار بود امشب برگزار شود را لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر یک سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه سه‌شنبه گفته نشست خبری «رافائل گروسی»، مدیر کل این نهاد بین‌المللی که قرار بود پس از بازگشت او از سفر تهران برگزار شود لغو شده است. 

خبرگزاری رویترز به نقل از این سخنگوی آژانس که اشاره‌ای به نام او نکرده نوشته گروسی روز چهارشنبه ساعت ۱۱:۳۰ به وقت گرینویچ نشست خبری جداگانه‌ای برگزار خواهد کرد.

نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است از روز چهارشنبه آغاز شود.

  رافائل گروسی شامگاه دوشنبه وارد تهران شد و با مقام‌های ایران گفت‌وگو کرد. او پیش از ظهر سه‌شنبه با «محمد اسلامی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در محل این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیر کل آژانس سپس با حضور در محل وزارت امور خارجه با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ملاقات کرد. این نخستین دیدار گروسی با امیرعبداللهیان بود.

گروسی در نشست خبری مشترک با اسلامی گفت: «افتخار دارم که تا چند ساعت دیگر هم با (حسین امیرعبداللهیان) وزیر امور خارجه ایران دیدار کنم.»

رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در نشست خبری با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه ایران در برنامه هسته‌ای خود مصمم است، گفت: «گروسی چندین بار گفت که هیچ انحرافی در برنامه‌های هسته‌ای ایران مشاهده نکرده‌اند.»

گروسی هم گفت‌وگوی روز سه‌شنبه خود با رئیس سازمان انرژی اتمی را فشرده خوانده و گفته بود: «دنبال این هستیم مذاکرات را با ایران ادامه دهیم تا زمینه‌های مشترکی را پیدا کنیم و به نتیجه گیری مثبتی برسیم.»

 ۲۱ شهریور ماه سالجاری «رافائل گروسی» در اولین سفرش در دولت سیزدهم با رئیس سازمان انرژی اتمی در محل این سازمان در تهران ملاقات کرد و پس از آن اسلامی در نشستی در جمع خبرنگاران اعلام کرد که گروسی قرار است دوباره به تهران بازگردد.

گفتنی است رافائل گروسی پس از تصدی سمت ریاست آژانس اتمی که با دوران دولت دوازدهم در ایران مصادف بود دو بار به ایران سفر و با علی اکبر صالحی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه دیدار کرد. وی در دومین سفرش علاوه بر این دیدارها با حسن روحانی هم دیدار کرده بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار