پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

گفت‌وگوی اولیانوف با نماینده ایران در آژانس درباره سفر گروسی به ایران

گفت‌وگوی اولیانوف با نماینده ایران در آژانس درباره سفر گروسی به ایران نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با رضا غائبی سرپرست نمایندگی ایران در سازمان‌های بین‌المللی درباره سفر به گروسی به ایران دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین از دیدار و گفت‌وگو با «محمدرضا غائبی» خبر داد.

وی در این خصوص در توییتی اعلام کرد: امروز با آقای رضا غائبی سرپرست نمایندگی ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین دیدار کردم. ما درباره رویدادهای مهم پیش رو شامل سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران، نشست شورای حکام آژانس، از سرگیری مذاکرات وین درباره برجام گفت‌وگو کردیم.

 

پیش‌تر، سرپرست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در وین و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به گزارش فصلی آژانس واکنش نشان داد و گفت در گزارش جدید فصلی آژانس در خصوص اجرای برجام اعلام شده آژانس به فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارتی خود در خصوص تعهدات مرتبط ایران ادامه داده است.

وی ضمن ارائه برخی توضیحات، افزود: با وجود تفاوت نظرهای فنی ما با آژانس، تعاملات در این زمینه بین دو طرف با هدف حل و فصل نهایی موضوعات فیمابین همچنان ادامه دارد و کشورهای عضو آژانس باید از هرگونه اظهارنظر عجولانه یا با اهداف سیاسی در این زمینه پرهیز کنند.

به گزارش فارس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش جدید خود اعلام کرد که ذخایر اورانیوم غنی‌شده ۲۰ درصد ایران به حدود ۱۴۸ کیلوگرم رسیده است. 

لازم به ذکر است دوشنبه هفته آینده (اول آذر ماه) رافائل گروسی مدیرکل آژانس قرار است به تهران سفر کند و یک روز بعد (سه‌شنبه) با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار خواهد کرد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار