رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پنتاگون: به شراکت دفاعی با ریاض پایبندیم

پنتاگون: به شراکت دفاعی با ریاض پایبندیم یک سخنگوی پنتاگون مدعی شده که واشنگتن به شراکت دفاعی و قراردادهای بلندمدت نظامی با عربستان سعودی متعهد است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 28
کد خبر: ۴۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  العربیه گزارش داد که «سین رابرتسون»، سخنگوی پنتاگون در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط اظهار داشته که ایالات متحده به شراکت دفاعی طولانی‌مدت با عربستان سعودی بالاخص در خصوص دفاع هوایی در برابر شرایط اضطراری مرتبط با ایران متعهد است.

 

رابرتسون همچنین ابراز داشت که واشنگتن به قراردادهای بلندمدت دفاعی با عربستان سعودی متعهد بوده و در نظر دارد قابلیت‌های دفاع هوایی را در منطقه تقویت کند.

 

این سخنگوی سازمان تروریستی پنتاگون اظهار داشت: «نیروهای آمریکایی قابلیت‌های قدرتمندشان را در عملیات‌های منطقه‌ای از جمله در دفاع هوایی حفظ می‌کنند تا در صورت نیاز به هرگونه شرایط اضطراری مرتبط با ایران بپردازند.»

 

این ادعاهای سخنگوی پنتاگون در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط در حالی مطرح شده که چندی پیش روزنامه وال‌استریت ژورنال فاش کرد آمریکا قصد دارد چهار سامانه پدافندی پاتریوت را از عربستان خارج کند. برخی کارشناسان این اقدام آمریکا را ناشی از سیاست‌های سعودی‌ها در خصوص قیمت نفت تفسیر کردند.

 

بر اساس گزارش‌ها واشنگتن می‌خواهد منابع نظامی خود را به اولویت‌های دیگر از جمله توسعه نفوذ چین در شرق آسیا اختصاص دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار