عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پنتاگون: به شراکت دفاعی با ریاض پایبندیم

یک سخنگوی پنتاگون مدعی شده که واشنگتن به شراکت دفاعی و قراردادهای بلندمدت نظامی با عربستان سعودی متعهد است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 28
کد خبر: ۴۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  العربیه گزارش داد که «سین رابرتسون»، سخنگوی پنتاگون در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط اظهار داشته که ایالات متحده به شراکت دفاعی طولانی‌مدت با عربستان سعودی بالاخص در خصوص دفاع هوایی در برابر شرایط اضطراری مرتبط با ایران متعهد است.

 

رابرتسون همچنین ابراز داشت که واشنگتن به قراردادهای بلندمدت دفاعی با عربستان سعودی متعهد بوده و در نظر دارد قابلیت‌های دفاع هوایی را در منطقه تقویت کند.

 

این سخنگوی سازمان تروریستی پنتاگون اظهار داشت: «نیروهای آمریکایی قابلیت‌های قدرتمندشان را در عملیات‌های منطقه‌ای از جمله در دفاع هوایی حفظ می‌کنند تا در صورت نیاز به هرگونه شرایط اضطراری مرتبط با ایران بپردازند.»

 

این ادعاهای سخنگوی پنتاگون در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط در حالی مطرح شده که چندی پیش روزنامه وال‌استریت ژورنال فاش کرد آمریکا قصد دارد چهار سامانه پدافندی پاتریوت را از عربستان خارج کند. برخی کارشناسان این اقدام آمریکا را ناشی از سیاست‌های سعودی‌ها در خصوص قیمت نفت تفسیر کردند.

 

بر اساس گزارش‌ها واشنگتن می‌خواهد منابع نظامی خود را به اولویت‌های دیگر از جمله توسعه نفوذ چین در شرق آسیا اختصاص دهد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار