سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

رتبه بندی معلمان روی حقوق کارمندان تاثیر می‌گذارد؟

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تکلیف لایحه رتبه بندی معلمان طی ماه جاری مشخص می‌شود، گفت: اجرای لایحه رتبه بندی معلمان، مهم‌ترین اقدام ۵۰ ساله آموزش و پرورش ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد وحیدی با اشاره به اینکه برای اجرای لایحه رتبه بندی در سال جاری ۲۵ هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا می‌کند، اظهار کرد: به میزان توانایی مالی دولت، طرح رتبه بندی معلمان اجرا می‌شود و اعتبارات مربوط به این طرح در سال ۱۴۰۱ نیز در مجلس بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان مهم‌ترین اقدام ۵۰ ساله آموزش و پرورش ایران است، تأکید کرد: طرح رتبه بندی معلمان تزاحمی با نظام پرداخت حقوق سایر کارمندان ندارد و این اطمینان را به کارمندان می‌دهیم طرح رتبه بندی معلمان به معنای عدم توجه به سایر کارکنان دولت نیست.

وحیدی با اشاره به اینکه اجرای رتبه بندی معلمان به معنای توجه به نسل‌های آینده کشور است، افزود: ظرفیت تولید علم و دانش از طریق معلم به دانش‌آموزان منتقل می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت اجرای رتبه بندی معلمان است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه رتبه بندی معلمان هفته آینده در مجلس بررسی می‌شود و تعیین تکلیف این لایحه در آذرماه مشخص می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای تاکید کرد: مجلس فرصت شایستگی را در درون نهاد تعلیم و تربیت کشور پایه‌گذاری می‌کند و رئیس جمهور نیز دولت را مکلف به اجرای این لایحه می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: اگر گروهی مخالف اجرای این طرح هستند به معنای عدم درک مناسب افراد است؛ این طرح در بسیاری از کشور‌های دنیا در حالِ اجرا است که اهمیت بسیاری نیز دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر