ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

اولیانوف: شورای حکام بر لزوم احیای برجام تاکید کرد

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین تأکید کرد که اعضای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر لزوم احیای برجام تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 25
کد خبر: ۱۱۱۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در «وین» اتریش با اشاره به جلسه امروز (پنجشنبه) شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که تمامی اعضا بر ضرورت احیای برجام تأکید کردند.

وی در پیامی که در صفحه توییتری خود منتشر کرد، در خصوص جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت: «شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بررسی راستی‌آزمایی و نظارت در ایران در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را به پایان رساند».

اولیانوف سپس در خصوص محور جلسه شورای حکام ادامه داد: «عملاً تمامی سخنرانان بر ضرورت احیای برجام تأکید کردند و برای مذاکرات وین که قرار است دوشنبه آینده (۲۹ نوامبر، هشتم آذر ماه) از سرگرفته شود، آرزوی موفقیت کردند».

جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از روز گذشته (چهارشنبه سوم آذر ماه) آغاز شد و به مدت سه روز تا روز جمعه این هفته ادامه دارد و قرار است مذاکرات اتمی بین ایران و گروه ۱+۴ با حضور غیرمستقیم ایالات متحده از هفته آینده در وین آغاز شود.

پیش از جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه (اول آذر ماه) وارد تهران شد و با «محمد اسلامی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.

وی پس از بازگشت از ایران در کنفرانس خبری وین تأکید کرد که گرچه مذاکرات با مقام‌های ایرانی سازنده بوده، اما بدون نتیجه باقی مانده است.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره مذاکره با مقام‌های ایرانی گفت: «مذاکرات موفقیت‌آمیز نبود. من خواهان احیای ظرفیت نظارت و بازرسی‌های مورد نیاز آژانس هستم. خواهان احیای دوربین‌های آژانس، سرویس و تعمیر تجهیزات آژانس و تمامی این چیز‌ها هستم و مسئله دیگر این است که موضوعات باقیمانده‌ای در مسائل پادمانی داریم. در مذاکرات شما تلاش می‌کنید از مسائل دفاع کنید، چیز‌هایی را پیشنهاد دهید، اما توافق با ما برای ایران امکانپذیر نبود»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار