شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم

فدایی هروی شیخ الشعرای افغانستان درگذشت

«برات‌علی فدایی هروی»، شاعر پیشکسوت و مشهور افغانستان که به‌دلیل سابقه طولانی در سرایش شعر، به «شیخ‌الشعرا» شهرت یافته بود در سن ۹۲ سالگی درگذشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 25
کد خبر: ۱۱۱۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، فعالان فرهنگی هرات از درگذشت «برات‌علی فدایی هروی»، شاعر مشهور و پیشکسوت افغانستان، خبر دادند.

استاد فدایی حدود ۹۲ سال سن داشت و از چند سال پیش تاکنون با بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

فدایی هروی به دلیل سابقه طولانی در سرایش شعر، به «شیخ‌الشعرا» شهرت یافته بود. او در شهر هرات زاده شده بود و شعرهایش در چندین کتاب جداگانه چاپ و منتشر شده است.

«حریم راز»، «منتخبی از آثار فریاد خون»، «گنج اسرار و راز سخن»، «چامه‌ها و چکامه‌ها»، «راه روشن و گنج در ویرانه»، مهم‌ترین آثار استاد فدایی هروی است.

برات‌علی فدایی هروی در سرایش «شعر مقاومت» شهرت خاصی داشت و شعر‌های او در سال‌های جنگ با شوروی سابق، طرفداران زیادی میان مردم و جبهه‌های نبرد داشته است.

شاعران و اهل ادب در هرات، برات‌علی فدایی هروی را هم‌پایه شاعران نام‌داری، چون قاری عبدالله، غلام‌احمد نوید، غلام‌نبی عشقری و خلیل‌الله خلیلی می‌دانند.

گفتنی است که چندی پیش، برخی فرهنگیان هرات انجمن ادبی «ناظم هروی» را به پاس فعالیت‌های فرهنگی فدایی هروی، به نام «برات‌علی فدایی هروی» تغییر نام دادند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار