پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک رئیس سازمان اداری و استخدامی: پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیستند چه زمانی می‌توانم در کنکور فرهنگیان ۱۴٠۵ ثبت‌نام کنم؟ اعلام زمانبندی بررسی پرونده‌های معترضین استخدام آموزش و پرورش صندوق وام ضروری فرهنگیان چیست؟

به هلاکت رسیدن قاتل فراری در پی درگیری مسلحانه با پلیس در شیراز

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس گفت: در پی درگیری یک قاتل متواری مسلح با پلیس آگاهی استان و به هلاکت رسیدن وی گره دو پرونده قتل در شهرستان‌های شیراز و کوار باز شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید مصطفی بحرینی با بیان اینکه در پی درگیری یک قاتل متواری مسلح با پلیس آگاهی استان و به هلاکت رسیدن وی گره دو پرونده قتل در شهرستان‌های شیراز و کوار باز شد گفت: این قاتل فراری با اقدامات مجرمانه خود باعث ایجاد ناامنی و نارضایتی مردم در شهرستان‌های کوار و شیراز شده بود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس با اشاره به سابقه اقدامات مجرمانه این قاتل فراری اظهار داشت: وی در سال ۱۳۹۹ پس از اجرای حکم قصاص نفس یک قاتل در شهرستان کوار اقدام به انتقام جویی از خانواده مقتول به بهانه عدم رضایت به قاتل کرد و یکی از اولیاء دم پرونده را در شیراز و در جلو دیدگان پسرش با سلاح گرم به قتل می‌رساند.

وی با اشاره به اینکه در ادامه انتقام جویی این قاتل مسلح، فرد دیگری از خانواده مقتول اول را این بار در شهرستان کوار با سلاح کلاشنیکف به قتل می‌رساند گفت: این شرور در سومین اقدام مجرمانه خود با شلیک سلاح گرم به بخش‌های حیاتی فرد دیگری قصد کشتن وی را داشت که علیرغم آسیب جدی مجروح حادثه با تلاش کادر پزشکی از مرگ نجات یافت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در ادامه با بیان اینکه اقدامات سریالی و مخل نظم و امنیت این قاتل خطرناک متواری در دو شهرستان شیراز و کوار باعث نارضایتی مردم در این دو حوزه قضایی گردیده بود گفت: با پیشنهاد دادستانی مرکز استان در جهت مدیریت این پرونده، کمیته مشترکی با حضور سربازان گمنام امام زمان (عج)، پلیس آگاهی استان و نظارت معاون دادستان و سرپرست دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز و بازپرس ویژه قتل شیراز تشکیل و پس از شناسایی محل اختفای وی در یک مجتمع مسکونی شیراز با اقدام مقتدرانه پلیس آگاهی استان فارس برای دستگیری وی اقدام گردید که پس از مقاومت این قاتل متواری و شلیک متقابل وی به مأموران این فرد شرور در درگیری با ماموران انتظامی به هلاکت رسید.

گفتنی است با از پای درآمدن این قاتل فراری گره دو پرونده قتل در شهرستان‌های شیراز و کوار باز شده و به اقدامات مجرمانه و جنایتکارانه وی که باعث نارضایتی مردم در این دو شهرستان شده بود پایان داده شد./میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار