پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

نظر نماینده مجلس درباره برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: مشکلات آموزش و پروش یک موضوع ملی است که به تمام مردم ایران باز می‌گردد ما نمایندگان مجلس و به‌ویژه کمیسیون آموزش باید در کنار دولت این معضلات را برطرف کنیم البته همه مشکلات حوزه آموزش و پرورش فقط معیشتی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی نخعی نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی درباره وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به شرایط موجود در میان گزینه‌هایی که تاکنون مطرح بوده‌اند، آقای نوری گزینه مناسب‌تری برای وزارت آموزش و پرورش است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه خبری درباره لابی شخص آقای نوری و کسب امتیاز توسط نمایندگان مجلس را نشنیده‌ام، افزود: با شناختی که از مجلس دارم؛ بعید می‌دانم که همچنین مسائلی مطرح باشد. نمایندگان مجلس فکر می‌کنند، بررسی می‌کنند و درنهایت درباره انتخاب وزیر تصمیم می‌گیرند، نمایندگان مجلس تحت تأثیر هیچ مسئله‌ای تصمیم‌گیری نمی‌کنند، بعید می‌دانم که چنین مسائلی در مجلس شورای اسلامی مطرح باشد و چنین حرف‌ها و خبر‌هایی وجود ندارد.

وی ادامه داد: مشکلات آموزش و پرورش فقط با شخص وزیر برطرف نمی‌شود، بلکه به قدرت تعامل آقای نوری و استفاده از ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد از جمله تعامل او با دولت یا مجلس بستگی دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وزیر نقش محوری در حل مشکلات وزارت آموزش و پرورش دارد، اما در کلیت دولت باید بخواهد تا مشکلات این وزارتخانه برطرف شود. البته این اراده را در شخص آقای رئیسی و مجموعه دولت می‌بینم؛ امیدواریم در عمل هم آقای نوری بتوانند معضلات حوزه وزارت آموزش و پرورش را برطرف کند.

وی گفت: مشکلات آموزش و پرورش یک موضوع ملی است که به تمام مردم ایران باز می‌گردد ما نمایندگان مجلس و به‌ویژه کمیسیون آموزش باید در کنار دولت این معضلات را برطرف کنیم البته همه مشکلات حوزه آموزش و پرورش فقط معیشتی نیست و باید به همه مشکلات موجود در این وزارت خانه توجه جدی شود.

نخعی با تأکید بر اینکه مسائل مختلفی در حوزه آموزش و عدالت آموزشی مطرح است، افزود: موضوعات مختلف در حوزه پرورش وجود دارد که بسیار نقش تعیین‌کننده دارد که نیاز به بررسی و برنامه‌ریزی است. در مجموع آقای نوری را گزینه مناسبی می‌دانم البته در حال بررسی هستم و هنوز به جمع‌بندی لازم نرسیده‌ام، اما فعلاً نظرم نسبت به ایشان مثبت است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار