باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده

قدرت سرایت «اومیکرون» ۵۰۰ درصد بیشتر از سویه دلتا!

با وجود اینکه سازمان جهانی بهداشت هنوز جزئیاتی از میزان سرایت سویه اومیکرون ویروس کرونا را اعلام نکرده، اما یک متخصص بیماری‌های همه‌گیر احتمال داد که میزان سرایت این سویه نسبت به سویه دلتا ۵۰۰ درصد بیشتر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سنبله پروتئین ویروس کرونا در سویه جدید ۳۲ جهش داشته و بیم آن می‌رود که مصونیت ناشی از واکسیناسیون و ابتلا به بیماری را دور بزند.

تارنمای نیوزویک دیروز (۵ آذر) گزارش داد، دکتر اریک فیگل-دینگ (Eric Feigl-Ding) متخصص بیماری‌های همه‌گیر و عضو ارشد فدراسیون دانشمندان آمریکا در توییت‌هایی گمانه‌زنی کرد که اومیکرون ۵۰۰ درصد مسری‌تر از سویه دلتا باشد.



پیش‌تر مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های اروپا نیز در برآوردی از تهدید سویه جدید ویروس کرونا هشدار داد که اومیکرون خطر «زیاد تا بسیار زیادی» علیه این قاره به شمار می‌رود.

با این وجود، در این گزارش آمده که هنوز «شک و تردیدهای فراوانی در مورد میزان سرایت، کارایی واکسن، خطر ابتلا مجدد و دیگر خصوصیات این سویه جدید وجود دارد.»

سازمان جهانی بهداشت جمعه‌شب (۵ آذر) حرف یونانی اومیکرون را به سویه جدید کرونا که در آفریقای جنوبی شناسایی‌شده، اختصاص داد و آن را نگران‌کننده خواند. این نهاد وابسته به سازمان ملل اعلام نظر در مورد میزان سرایت این سویه و مقاومت آن در برابر واکسیناسیون را به هفته‌های بعد موکول کرد.

در پی انتشار این خبر، کشورهای رو به افزایشی تدابیری علیه رفت‌وآمد به کشورهای جنوب آفریقا اتخاذ کرده‌اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار