پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

توضیحات قالیباف درباره عدم حضور رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد یوسف نوری

رئیس مجلس گفت: رئیس جمهوری به دلیل سفر و شرکت در اجلاس اکو در جلسه امروز مجلس برای بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش حضور ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 7 آذر) قوه مقننه و در نطق پیش از دستور خود، گفت: امروز هفتم آذر مصادف با روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در هفتم آذر 1359 در برابر حمله دریایی و هوایی ارتش عراق به موفقیت بزرگی دست پیدا کردند و مجموعه نیروی دریایی رژیم بعثی عراق را منهدم کردند و شهدای عزیز و گرانقدری هم به شهادت رسیدند که این روز بزرگ را به همه دریادلان دلاور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت می گویم.

 

وی در ادامه افزود: مجلس شورای اسلامی رشادت های فرزندان غیور نیروهای مسلح در نیروی دریایی ارتش و سپاه که حضور مقتدرانه ای را هم در آب های آزاد و هم در خلیج فارس در دوردست و نزدیک دارند گرامی می دارد و از همه آنها تقدیر و تشکر می کنیم.

 

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: در هفته ای که گذشت نمایندگان مجلس در حوزه های انتخابیه در ماموریت بودند که مصادف با هفته بسبج بود و جا دارد از این تریبون هفته بسیج را به همه دریادلان بسیجی تبریک و تهنیت بگوییم و به روح پرفتوح همه شهدا به ویژه شهدای بسیجی درود می فرستیم که عزت و استقلال کشور و دفاع از این سرزمین و ارزش های اسلامی و انقلاب اسلامی را از ابتدای انقلاب تا امروز به دوش کشیدند و در صحنه های اجتماعی و در بخش های جهادی، سازندگی و اجتماعی همیشه در میدان بودند که از همه این عزیزان تقدیر و تشکر می کنم.

 

رئیس مجلس با اشاره به اولین سالگرد شهادت شهید فخری زاده یادآور شد: روز جمعه اولین سالگرد شهادت شهید فخری زاده بود؛ این دانشمند ارزشمند هسته ای ما که ایادی رژیم تا بن دندان مسلح و خون آشام و کودک کش صهیونیستی او را به شهادت رساند. مجددا ضمن عرض تبریک و تسلیت به این خانواده و به همه عزیزان امیدوارم که ان شاء الله فعالیت های علمی و درخشان این شهید عزیز و دیگر شهدای هسته ای ما در توسعه مراکز تحقیقاتی در حوزه صنایع هسته ای کشور موفق تر از همیشه و با قدرت پیش رود.

 

رئیس مجلس در پایان گفت: همچنین مطلع شدیم که ام الشهید والده گرامی آقای اردشیر مطهری نماینده گرمسار و آرادان به رحمت ایزدی پیوستند که مصیبت وارده را به ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض کرده و برای آن مرحومه طلب مغفرت و برای بازماندگان هم صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسالت داریم.

 

همچنین در ابتدای جلسه علنی امروز و در جریان بررسی صلاحیت یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، روح الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس، گفت: مطابق آیین نامه رییس جمهوری فرصت بیان اظهارات درباره برنامه ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی داشتند که با توجه به سفر ایشان از این بخش عبور می کنیم.

 

وی توضیح داد: ابتدا سخنگوی کمیسیون آموزش به ارائه گزارش پرداخته و سپس دو نماینده موافق و دو نماینده مخالف صحبت کرده و در نهایت وزیر پیشنهادی به دفاع از برنامه های خود می پردازند.

 

سپس محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آقای رییسی رییس جمهور به خاطر سفر و حضور در اجلاس اکو، در جلسه امروز حضور پیدا نکردند و آقای مخبر معاون اول رییس جمهوری در جلسه ما حضور دارند. به ایشان و وزرای حاضر خیر مقدم می گویم./قالیباف

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار