درهای مصلی تهران از ساعت ۶ صبح شنبه به روی مردم باز می شود فعالیت این دو پایانه‌های مسافربری در تهران تغییر کرد محدودیت‌ تشرف و تردد در صحن‌ها و رواق‌های مرکزی حرم رضوی از 17 تیر اعلام جزییات تغییر در دو خط تندرو اتوبوسرانی برای مراسم وداع رهبر شهید مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد ‌قطعی شد/مبدا فرودگاه خواهد بود 4400 دستگاه ون و اتوبوس آماده خدمات‌رسانی در مراسم تشییع امام شهید مرگ سالانه ۷۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد تقلبی یک‌سوم جمعیت کشور تا 1430 سالمند می‌شوند کاهش دمای هوا به زیر ۱۰ درجه در تابستان؛ سیلاب در کمین ۷ استان شهردار ایلام بازداشت شد جزییات فعالیت میادین تره بار تهران در ایام مراسم تشییع اعلام شد/ میادین در این تاریخ بسته هستند جست‌وجوی صوتی پیشرفته به جیمیل آمد هشدار به بازنشستگان؛ مراقب کلاهبرداران تلفنی باشید اختلال گسترده جی پی اس در کشور؛ تهران بیشتر از شهر‌های دیگر تحت تاثیر است پیش‌بینی هواشناسی و ورزش باد شدید در نقاط مختلف کشور؛ رگبار باران در این استان‌ها هشدار رگبار باران و سیلاب برای ۲۰ استان / اطلاعیه هواشناسی در خصوص وضعیت جوی روز‌های آینده

علائم و نشانه های ابتلا به اومیکرون کرونا چیست؟

علائم و نشانه های ابتلا به اومیکرون کرونا چیست؟ آنجلیک کوتزی، رئیس انجمن پزشکی آفریقای جنوبی، در خصوص علائم ابتلا به سویه جدید کرونا اظهار کرد: سویه جدید اُمیکرون ویروس کرونا منجر به ابتلا به کرونای خفیف و بدون علائم شدید می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان بهداشت جهانی (WHO) روز جمعه سویه جدید آفریقای جنوبی را به عنوان یک سویه نگران کننده از کرونا شناسایی کرد، زیرا دارای ۳۲ جهش است و ویروس با این تعداد جهش می‌تواند مسری‌تر و خطرناک‌تر شود.

وی گفت: این بیماری خفیف با علائمی مانند درد‌های عضلانی و احساس خستگی به مدت یک یا ۲ روز همراه است و تاکنون افراد مبتلا کمبود چشایی یا بویایی را گزارش نکردند. البته مبتلایان ممکن است سرفه خفیف داشته باشند.

کوتزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی از مبتلایان در خانه تحت درمان هستند، اما ممکن است وضعیت برای کسانی که واکسینه نشده اند، متفاوت باشد.


رئیس انجمن پزشکی آفریقای جنوبی ادامه داد: ما تا ۲ هفته دیگر اطلاعات بیشتری در مورد این سویه کسب خواهیم کرد. در حال حاضر برخی از بیماران بستری شده افراد ۴۰ ساله و کمتر هستند.

کوتزی تاکید کرد همه بیماران وی سالم بوده اند، اما نگران است که بیماران مسن یا واکسینه نشده ممکن است شدت بیشتری از اُمیکرون را تجربه کنند؛ به ویژه افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت یا بیماری قلبی دارند.

به دنبال گزارش‌هایی در مورد سویه جدید کرونا ایالات متحده، اتحادیه اروپا، کانادا، استرالیا و برخی کشور‌های دیگر سفر به بسیاری از کشور‌های آفریقای جنوبی را به دلیل نگرانی‌های بهداشتی ممنوع کرده اند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار