جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه

جبران باسیل:هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد

رئیس حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی) لبنان امروز گفت:هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد زیرا هیچ کسی نمی‌تواند فرهنگ، دین و ایمان ما را اشغال کند. این سرزمین و این کوه‌ها را هیچ کسی نمی‌تواند اشغال یا لگدکوب کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «جبران باسیل» رئیس حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی) لبنان امروز (یکشنبه) در اظهاراتی بر ضرور استقلال لبنان تأکید کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، باسیل گفت: استقلال امروز با موضوعات بسیاری تهدید می‌شود که اولین آنها کنترل اقتصادی و مالی لبنان است. استقلال فقط با سیاست نیست بلکه با اقتصاد هم هست و این نبرد امروز ماست.

وی ادامه داد: کسانی که تلاش دارند ما را از نظر اقتصادی و مالی به زانو در آورند در تلاش برای به دست گرفتن تصمیم‌گیری ما هستند و این چالشی بزرگ است زیرا طبیعی است که مردم در برابر این وضعیت معیشتی، مالی و اقتصادی خسته و ضعیف شوند اما نباید اجازه دهیم که ناامیدی و ضعف در ما نفوذ کند.

باسیل ادامه داد: «آنها می‌خواهند شما را قانع کنند که اشغالگر جدیدی به نام اشغالگر ایرانی به لبنان آمده اما ما در جریان آزاد ملی همانگونه که در برابر اشغالگر اسرائیلی و قیمومیت سوریه ایستادیم اگر اشغالگر ایرانی در لبنان وجود داشته باشد اولین کسی هستیم با آن مقابله خواهیم کرد».

وی تأکید کرد: «نترسید... هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد زیرا هیچ کسی نمی‌تواند فرهنگ، دین و ایمان ما را اشغال کند. این سرزمین و این کوه‌ها را هیچ کسی نمی‌تواند اشغال یا لگدکوب کند».

باسیل گفت، سیستم سیاسی که از دهه نود گذشته بر لبنان حکومت می‌کرد از هم پاشیده است. آنها یکی پس از دیگری سقوط کردند و اکنون سیستم مالی باقی مانده است.

وی افزود: اقتصاد لبنان را آزاد خواهیم کرد و این نبرد و هدف قبل از انتخابات پارلمانی (در فروردین سال ۱۴۰۰) است.

چندی پیش، وزیر خارجه عربستان سعودی اذعان داشت که مشکل ریاض با لبنان اظهارات یکی از وزیران این کشور نبوده و بلکه آنها با قدرت متحدان ایران در منطقه مشکل دارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار