گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جبران باسیل:هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد

رئیس حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی) لبنان امروز گفت:هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد زیرا هیچ کسی نمی‌تواند فرهنگ، دین و ایمان ما را اشغال کند. این سرزمین و این کوه‌ها را هیچ کسی نمی‌تواند اشغال یا لگدکوب کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «جبران باسیل» رئیس حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی) لبنان امروز (یکشنبه) در اظهاراتی بر ضرور استقلال لبنان تأکید کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، باسیل گفت: استقلال امروز با موضوعات بسیاری تهدید می‌شود که اولین آنها کنترل اقتصادی و مالی لبنان است. استقلال فقط با سیاست نیست بلکه با اقتصاد هم هست و این نبرد امروز ماست.

وی ادامه داد: کسانی که تلاش دارند ما را از نظر اقتصادی و مالی به زانو در آورند در تلاش برای به دست گرفتن تصمیم‌گیری ما هستند و این چالشی بزرگ است زیرا طبیعی است که مردم در برابر این وضعیت معیشتی، مالی و اقتصادی خسته و ضعیف شوند اما نباید اجازه دهیم که ناامیدی و ضعف در ما نفوذ کند.

باسیل ادامه داد: «آنها می‌خواهند شما را قانع کنند که اشغالگر جدیدی به نام اشغالگر ایرانی به لبنان آمده اما ما در جریان آزاد ملی همانگونه که در برابر اشغالگر اسرائیلی و قیمومیت سوریه ایستادیم اگر اشغالگر ایرانی در لبنان وجود داشته باشد اولین کسی هستیم با آن مقابله خواهیم کرد».

وی تأکید کرد: «نترسید... هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد زیرا هیچ کسی نمی‌تواند فرهنگ، دین و ایمان ما را اشغال کند. این سرزمین و این کوه‌ها را هیچ کسی نمی‌تواند اشغال یا لگدکوب کند».

باسیل گفت، سیستم سیاسی که از دهه نود گذشته بر لبنان حکومت می‌کرد از هم پاشیده است. آنها یکی پس از دیگری سقوط کردند و اکنون سیستم مالی باقی مانده است.

وی افزود: اقتصاد لبنان را آزاد خواهیم کرد و این نبرد و هدف قبل از انتخابات پارلمانی (در فروردین سال ۱۴۰۰) است.

چندی پیش، وزیر خارجه عربستان سعودی اذعان داشت که مشکل ریاض با لبنان اظهارات یکی از وزیران این کشور نبوده و بلکه آنها با قدرت متحدان ایران در منطقه مشکل دارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر