سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اعتراف اسرائیل درمورد توهم حمله نظامی به ایران

اعتراف اسرائیل درمورد توهم حمله نظامی به ایران تخصیص بودجه‌های هنگفت به ارتش اسرائیل با هدف حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، فایده‌ای ندارد و تنها هدر دادن میلیارد‌ها دلار است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۳۹۲
اعتراف اسرائیل درمورد توهم حمله نظامی به ایران

به گزارش راهبرد معاصر، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت که تهدید‌های مقام‌های این رژیم علیه ایران تنها برای ترساندن دولت آمریکاست.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، «ایهوت اولمرت» روز شنبه به روزنامه عبری زبان «معاریو» افزود: اسرائیل هرگز به ایران حمله نخواهد کرد و تمام آمادگی‌ها و اقداماتی که اسرائیل مدعی است برای حمله به ایران انجام می‌دهد با هدف ترساندن دولت آمریکاست.

وی اضافه کرد: تخصیص بودجه‌های هنگفت به ارتش اسرائیل با هدف حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، فایده‌ای ندارد و تنها هدر دادن میلیارد‌ها دلار است.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی از سیاست‌های «نفتالی بنت» نخست وزیر کنونی این رژیم در خصوص برنامه هسته‌ای ایران انتقاد و بیان کرد که این سیاست‌ها به تقابل اسرائیل با آمریکا منجر می‌شود.

اولمرت همچنین خواستار دنباله روی از رویکرد و سیاست گفت وگوی دیپلماتیک آرام با جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا و دوری از لفاظی‌های خصمانه شد و اظهار داشت که منافع مشترکی میان رژیم صهیونیستی و آمریکا وجود دارد.

پیش‌تر مقام‌های رژیم صهیونیستی با لفاظی‌های تو خالی علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران موضع گیری و از مقابله با آن صحبت کرده بودند./برنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار