دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

کنترل کارت واکسن مسافران توسط رانندگان اتوبوس

کنترل کارت واکسن مسافران توسط رانندگان اتوبوس بنا بر اعلام مدیر کل دفتر مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اول آذر هیچ مسافر واکسن نزده‌ای امکان سفر ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر داریوش باقر جوان مدیر کل دفتر مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: تمهیدات بسیار شدیدی برای ممانعت از ورود احتمالی ویروس جهش‌یافته اُمیکرون از طریق مسافران جاده‌ای مرزی و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در نظر گرفته‌ایم.

او ادامه داد: همه شیوه نامه‌های مبارزه با ویروس کرونا که از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب می‌شود، همان زمان اجرایی می‌شود.

باقر جوان گفت: در موضوع مقابله با کرونا هر آنچه که از ابتدای آذر ماه ابلاغ شده است، اعمال می‌شود. در این باره سامانه امید را معرفی کردیم و رابط‌های استانی نیز بابت برقراری ارتباط‌های IP معرفی شده‌اند.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: به منظور نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل و فروش بلیت از طریق سامانه‌های اینترنتی و مسافران، نظارت‌های لازم به صورت مدیریت هوشمند و از طریق سکوی مدیریت هوشمند بیماری‌های همه‌گیر (سامانه امید) انجام می‌شود.

باقر جوان گفت: در واقع از ابتدای آذر کار کمی مشکل‌تر شد، زیرا فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت هوشمند انجام می‌شود، یعنی افرادی که طبق سامانه امید کارت واکسیناسیون را دریافت نکرده‌اند و یا تست PCR منفی با اعتبار ۷۲ ساعت ندارند، اجازه تردد با ناوگان ندارند.

او گفت: از اول آذر هیچ مسافر واکسن نزده‌ای امکان سفر ندارد و این دست مسافران حتما باید تست PCR منفی داشته باشد و رانندگان در هنگام سوار شدن کارت واکسن مسافران و یا تست منفی pcr آنان را دریافت می‌کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار