ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

نقشه داعش برای هدف گرفتن حرم امامین عسکریین (ع)

طرح گروه تروریستی «داعش» برای هدف قرار دادن حرم مقدس امامین عسکریین (ع) و تجمع شهروندان عادی در سامرا خنثی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع عراقی اعلام کردند که داعش قصد داشت با انجام عملیات تروریستی گسترده، مکان‌های مذهبی، بازار‌ها و تجمع شهروندان را در سامرا هدف قرار دهد.

در همین راستا یک مقام امنیتی فاش کرد که عملیات تروریستی داعش برای هدف قراردادن شهر مقدس سامرا افشا و خنثی شده است.

وبگاه «بغداد الیوم» به نقل از این مقام نظامی نوشت که اطلاعاتی دریافت شد که داعش قصد دارد با انجام عملیات تروریستی گسترده بازارها، تجمعات انسانی و حرم امامان معصوم هادی (ع) و حسن عسکری (ع) را هدف قرار دهد.


وی افزود که داعش قرار بود برای انجام این عملیات تروریستی یک دستگاه خودرو بمب‌گذاری شده را از مسیر ناحیه «اسحاقی» وارد سامرا کند.



گفته می‌شود که نیرو‌های نظامی و امنیتی عراق در عملیات خود علیه تروریست‌ها به افراد بومی و ساکنان محلی مناطق که با آن‌ها در دادن اطلاعات از عناصر داعش و تحرکات آن‌ها همکاری می‌کنند، تکیه دارند.

عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر داعش را اعلام کرد، اما عناصر و هسته‌های پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استان‌های «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح‌الدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.

گفته می‌شود شمار عناصر تروریستی داعش در هسته‌های خفته آن در سراسر عراق، حدود ۶ هزار نفر است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار