هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در منبج با ۴ کشته/ ۳ قاضی در حماه ترور شدند

انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در منبج با ۴ کشته/ ۳ قاضی در حماه ترور شدند بر اثر انفجار یک دستگاه خودروی بمب گذاری شده در مرکز شهر منبج واقع در حومه شرقی حلب در شمال سوریه، ۴ نفر کشته و ۷ نفر زخمی شدند و همزمان، دیده‌بان حقوق بشر سوریه از ترور ۳ قاضی در حومه غربی استان حماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 24
کد خبر: ۲۶۶۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشکیلات دفاع مدنی وابسته به حاکمیت جدید سوریه، موسوم به کلاه سفید‌ها اعلام کرد بر اثر این انفجار، خودرو‌های مجاور، دچار آتش سوزی و چند ساختمان نیز دچار آسیب شد.

تصاویر منتشر شده، ستون دود و تخریب گسترده در مناطق اطراف محل انفجار را نشان می‌دهد؛ همچنین شاهدان عینی، اعلام کردند شدت انفجار، باعث ایجاد رعب و وحشت شدید در میان اهالی منطقه شد.

گروه مسلح موسوم به ارتش ملی سوریه وابسته به ترکیه در هشتم دستامبر جاری از کنترل بر شهر منبج در حومه شرقی حلب خبر داد.

این امر پس از آن روی داد که گروه مذکور، عملیات نظامی گسترده و ناگهانی علیه نیرو‌های سوریه دمکراتیک موسوم به «قسد» و مورد حمایت ائتلاف بین‌المللی و آمریکا، انجام داد.

همزمان با این انفجار، دیده‌بان حقوق بشر سوریه وابسته به حاکمیت جدید این کشور از ترور ۳ قاضی دادگاه مدنی در حومه غربی حماه خبر داد.

این اولین حادثه از این نوع از زمان سقوط دولت بشار اسد به شمار می‌آید.

به دنبال این ترورها، نیرو‌های امنیتی اقدام به انجام عملیات گشت‌زنی در اطراف محل وقوع این ترور‌ها با هدف کسب اطلاعات درباره جزئیات این حمله کردند.

به دنبال انحلال پلیس و نهاد‌های امنیتی از سوی هیئت تحریر الشام به عنوان گروه مسلح حاکم بر سوریه، مناطق مختلف این کشور، شاهد هرج و مرج، ناامنی و عملیات انتقامی است.

مخالفان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز کردند و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه، کنترل خود بر شهر دمشق را و خروج اسد از کشور را اعلام کردند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار