ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

تغییر مسیر هواپیمای هندی به دلیل تهدید بمب‌گذاری

تغییر مسیر هواپیمای هندی به دلیل تهدید بمب‌گذاری پرواز هواپیمایی «ایندی‌گو»‌ی هند که از جبل‌پور به حیدرآباد انجام می‌شد به دلیل تهدید بمب‌گذاری به سمت ناگ‌پور تغییر مسیر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 01
کد خبر: ۲۵۶۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس بیانیه هواپیمایی ایندیگو، پس از فرود هواپیما در ناگپور، همه مسافران پیاده شدند و بلافاصله بررسی‌های امنیتی انجام شد.

در ماه‌های اخیر، تهدیدات بمب‌گذاری دروغین در فرودگاه‌ها و بیمارستان‌ها افزایش یافته است، در ۱۸ ژوئن (۲۹ خرداد) ۴۱ فرودگاه از جمله فرودگاه‌های جیپور، چنای و بنارس از طریق ایمیل تهدید بمب گذاری دریافت کردند. این ایمیل منجر به بررسی‌های گسترده ضد خرابکاری شد که ساعت‌ها به طول انجامید، اما در نهایت مشخص شد همه تهدید‌ها فریبکاری بودند.

تهدیدات و پیام‌های بمب جعلی برنامه‌های پرواز را مختل می‌کند و همچنین نیازمند بازرسی کامل همه مسافران، چمدان‌های آنها و کل هواپیما است. اداره امنیت هوانوردی غیرنظامی (BCAS) پیشنهاد کرده بود برای افرادی که مرتکب چنین اعمالی شده اند، پرواز ممنوعیت پنج ساله اعمال شود.

در ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد)، مقامات هندی یک پسر ۱۳ ساله را به اتهام ارسال ایمیلی به فرودگاه دهلی مبنی بر اینکه بمبی در پروازی به مقصد دبی کار گذاشته شده بود، بازداشت کردند.

با دریافت این ایمیل توسط مقامات فرودگاه وضعیت اضطراری اعلام شد و فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی دهلی در حالت آماده باش قرار گرفت.

پیش از این، حدود ۶۰ بیمارستان در سرتاسر بمبئی نیز ایمیل‌های دروغینی درباره بمب‌هایی که در محل خود نگهداری می‌شد، دریافت کرده بودند.

پلیس بمبئی گفته است که این ایمیل‌ها بیمارستان‌های خصوصی و دولتی را در بر می‌گیرد و همه ایمیل‌ها با استفاده از شبکه‌های خصوصی مجازی (VPN) به ایمیل‌های عمومی بیمارستان ارسال شده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار