آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند

معافیت مالیاتی کسب و کارهای کوچک در بودجه ۱۴۰۱

به گفته سخنگوی دولت کسب و کارهای کوچک در بودجه ۱۴۰۱ مشمول معافیت مالیاتی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 02
کد خبر: ۱۱۱۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در خصوص جزییات بررسی لایحه بودجه 1401 در جلسه هیات وزیران عنوان کرد: بعد از برگزاری جلسه‌ای که در خصوص کلیات بودجه و اصلاحات کلانی که در بودجه سال 1401 پیش‌بینی شده است، هیات دولت تاکنون چهار جلسه را به بررسی جزئیات بودجه (تبصره‌ها و بندهای بودجه) اختصاص داده است.

وی ادامه داد: روز چهارشنبه (10 آذر) پس از حضور رئیس‌جمهور و وزیران در مجلس شورای اسلامی، هیات وزیران در جلسات صبح و بعد از ظهر، بررسی بودجه را ادامه داد. تمامی جلسات با حضور رئیس‌جمهور محترم برگزار شد و احکام متعددی به تصویب رسید.

سخنگوی دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: از جمله احکام مهمی که در سند بودجه پیشنهادی دولت تصویب شده است، معافیت مالیاتی برای حمایت از کسب و کارهای کوچک در نظر گرفته شده است؛ 5 واحد درصد از مالیات مقرر برای کلیه صاحبان کسب و کارهای کوچک تخفیف در نظر گرفته شده است. این اقدام برای جبران بخشی از خسارت‌های ناشی از کرونا صورت گرفته است.

وی ادامه داد: دولت مصوبه دیگری برای حمایت و تقویت صندوق ملی محیط زیست داشت. این مصوبه به منظور حمایت از فعالیت‌های زیست‌محیطی و اجرای طرح‌های زیست محیطی در نظر گرفته شد و منابع تحت نظارت و اشراف سازمان محیط زیست هزینه خواهد شد.

بهادری جهرمی گفت: مصوبه‌ای نیز در خصوص تکمیل پالایشگاه آبادان داشتیم. همچنین یک پالایشگاه بزرگ با ظرفیت تولید سیصد هزار بشکه در روز با مشارکت بخش خصوصی در سال آینده ساخت آن آغاز شود. دولت در یکی دیگر از مصوباتش پیش‌بینی کرد که بخشی از سهم مالیاتی که دولت اخذ می‌کند و در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌دهد به توسعه حمل و نقل شهری و به ویژه تکمیل ناوگان آتش‌نشانی و تجهیز ماشین‌ها و نردبان‌های آتش‌نشانی اختصاص پیدا کند.

سخنگوی دولت گفت: دولت مصوبه بسیار خوبی نیز برای فعالان حوزه فناوری داشت. در این مصوبه مقرر شد به منظور حمایت از بازی‌های رایانه‌ای داخلی، به میزان ده درصد از بازی‌های رایانه‌ای خارجی که در داخل فعالیت می‌کنند، مالیات اخذ شود و به طور صددرصد در اختیار فعالان و تولیدکنندگان بازی‌های رایانه‌ای داخلی قرار گیرد. امیدواریم با قدرت بیشتر در بازهای داخلی و همچنین خارجی به رقابت بپردازند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار