آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند

بررسی تاخیر در واریز سود سهام عدالت+ جزئیات

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس طی نامه‌ای به رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خواستار شفاف‌سازی این سازمان در خصوص دلیل تاخیر در واریز ۱۰ درصد سود پارسال سهام عدالت و همچنین ابهامات مربوط به پرداخت سود این سهام در سالجاری شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  در نامه حسن شجاعی رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس خطاب به مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار که رونوشت آن به ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز ارسال شده، آمده است: همان گونه که مستحضرید بر اساس طرح سهام عدالت مقرر شد پس از پایان مهلت 10 ساله تسویه اقساط سهام عدالت از محل سود سالیانه، سود نقدی مجامع شرکت های سرمایه پذیر به حساب مشمولان واریز شود. این در حالی است که سود مجامع سال مالی 1398 این شرکت ها تا به این لحظه به طور کامل دریافت و به حساب 50 میلیون سهامدار عدالت واریز نشده است.

 

بر این اساس لازم است در راستای شفافیت بیشتر این امر و همچنین احقاق حق جامعه 50 میلیونی سهامداران عدالت، نسبت به شفاف‌سازی و پاسخ به پرسش‌های زیر در اسرع وقت اقدام نمایند:

  1. اعلام نام شرکت‌هایی که با وجود برگزاری مجامع سال مالی 1398 و تقسیم سود، تاکنون اقدام به واریز این سود به حساب سهامداران عدالت نکرده اند. میزان این سود به تفکیک نام هر شرکت چقدر است؟ دلیل این تأخیر چیست؟ مبادی و بسترهای قانونی موجود در راستای برخورد با این دسته از تخلفات چیست؟ آیا تاکنون اقدامی قانونی توسط سازمان بورس در برخورد با این تخلفات صورت گرفته است؟ و این اقدامات در چه مرحله‌ای قرار دارند؟ و چرا اقدامات این سازمان در زمینه دریافت کامل سود سهام عدالت و برخود قانونی با شرکت‌های متخلف تاکنون با تأخیر مواجه بوده است؟

 

2. شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در راستای ارائه خدمات مشخص در زمینه پرداخت سود سهام عدالت، هزینه یا کارمزدی از این سهام دریافت می‌کند یا خیر؟

 

3. با توجه به پایان مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر مربوط به سال مالی 1399، لازم است میزان سود تقسیمی مجامع هر یک از این شرکت‌ها به همراه ارزش کل سود تقسیمی سهام عدالت مربوط به این دوره اطلاع‌رسانی شود. بر این اساس ضمن اعلام موارد ذکرشده، برنامه آن سازمان برای تقسیم سود سهام عدالت در سال جاری به چه نحو می‌باشد؟

 

4. لازم است آمار دقیقی از تعداد افرادی که هنوز شماره شبای بانکی و سایر اطلاعات را برای دریافت سود در سامانه سهام عدالت ثبت نکرده‌اند اعلام، و اقدامات آن سازمان در راستای اطلاع‌رسانی و دریافت این اطلاعات اعلام شود./ تسنیم

 

ارسال نظر