توانیر: صنعت برق ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی و ۱۸۵ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارد وکیل بابک زنجانی: کرسنت در تلاش است اموال موکلم در مالزی را ضبط کند متناسب سازی حقوق بازنشستگان فولاد واریز شد + اطلاعیه صندوق بازنشستگی نتیجه برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد جزئیات کشف بزرگ‌ترین زمین‌خواری ایران به مساحت هزار هکتار عوارض سنگین وضع شده برای رانندگان ایرانی در ترکیه لغو شد مجمع تشخیص با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت موافقت کرد شرایط معافیت مالیاتی موسسات خیریه تغییر کرد + جزییات  افزایش تقاضا برای آپارتمان‌های زیر قیمت / آخرین وضعیت بازار مسکن برنامه فروش محصولات ایران خودرو دیزل در بورس کالا هشدار منظور درباره معامله طلا در بورس با نرخ غیرواقعی دلار نمره فروش خودرو‌های برقی ۲۰ شد ستاد مبارزه با قاچاق کالا: بر اساس مصوبه دولت، همه گوشی‌ها می‌توانند رجیستری را انجام دهند حداقل و حداکثر عیدی امسال کارگران اعلام شد + جزئیات بحران خشکسالی در حوضه آبریز کارون بزرگ

وجود پنبه در حلیم دروغ است

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی تهران وجود پنبه در حلیم را رد کرد و گفت: چنین اخباری دروغ بزرگ و خنده‌داری است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۲۵۱
به گزارش راهبرد معاصر ، در روزهای اخیر برخی شنیده‌ها حکایت از آن داشت که در مواردی در حلیم، پنبه پیدا شده و برخی فروشندگان به جای گوشت، پنبه در حلیم می‌ریزند که در این رابطه حسین محمدی - رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی تهران - با قاطعیت این موضوع را رد کرد.

محمدی به ایسنا گفت: وجود پنبه در حلیم یک دروغ بزرگ و خنده‌دار است و هر شخص معترض به کیفیت حلیم می‌تواند محصول را به آزمایشگاه رجوع دهد و به‌غیر از این موضوع می‌تواند مشکل خود را با اتحادیه در میان بگذارد اما به‌طور قطع اعلام می‌شود که پنبه در حلیم وجود ندارد.

وی با بیان اینکه گوشت حلیم زمانی که از لعاب و عصاره گندم شسته می‌شود شکلی شبیه الیاف به خود می‌گیرد، خاطرنشان کرد: ذائقه و توجه ایرانی‌ها به صورتی است که اگر در مواد غذایی همچون حلیم موادی همچون پنبه وجود داشته باشد فرد مصرف‌کننده به لحظه متوجه خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی تهران در رابطه با تداخل صنفی در عرضه آش و حلیم گفت: تداخل صنفی از سال‌های گذشته وجود داشته و بیشترین تداخل با واحدهای ساندویچی به ثبت رسیده که آش و حلیم بی‌کیفیت و غیراستاندارد را با قیمت ارزان از اطراف تهران تهیه و در سطح شهر تهران عرضه می‌کنند.

محمدی تأکید کرد: برای اطلاع و عدم ایجاد مشکل برای مصرف‌کنندگان بنر متحدالشکل با کد عاملیت برای واحدهای مجاز در نظر گرفته شده و فعالیت آن‌ها به‌گونه‌ای است که زیر نظر بهداشت به عرضه آش و حلیم می‌پردازند.

منبع : ایسنا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار