رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

حمله سایبری به یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی

یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی حمله سایبری به سامانه‌هایش را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر شرکت صهیونیستی «UVISION AIR» متخصص در ساخت پهپادهای «هیرو» از حمله سایبری به سامانه‌های خود خبر داد.

بر اساس گزارش امروز (چهارشنبه) پایگاه «اسرائیل دیفنس»، در پی این حمله سایبری، در برخی از سامانه‌های این شرکت صهیونیستی اختلال ایجاد شده است.

UVISION AIR می‌گوید که با کمک یک گروه از کارشناسان امنیت سایبری در حال اصلاح اختلالات به وجود آمده است.

این شرکت صهیونیستی همچنین اعلام کرد که هکرها از این شرکت درخواست پول کرده‌اند؛ اما مدعی شد که به خواسته آن‌ها پاسخ مثبت نداده است.

این در حالی است که منابع صهیونیستی هفدم ماه جاری نیز منابع صهیونیستی از هک اپلیکیشن بانک صهیونیستی «هپوعلیم خبر دادند.

منابع خبری طی ماه‌های گذشته گزارش‌هایی از چند حمله سایبری به شرکت‌های مهمی در اراضی اشغالی منتشر کرده‌اند.

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارانوت»، سی‌ام شهریور ماه، خبر داد که یکی از بزرگترین شرکت‌های ارتباطی رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

یدیعوت آحارانوت در این خصوص گزارش داده بود که هکرها با نفوذ به سامانه‌های شرکت ارتباطی «Voicenter» سیستم ارتباطات یکی از بزرگترین شرکت‌های صهیونیستی را فلج کرده‌اند.

شرکت ارتباطی Voicenter یکی از شرکت‌های پیشگام در فلسطین اشغالی است که به شرکت‌های فعال در حوزه بازرگانی خدمات ارائه می‌کند. از جمله شرکت‌هایی که از Voicenter خدمات دریافت می‌کنند، می‌توان به شرکت رایانه‌ای آمریکایی-صهیونیستی «چک پوینت» و شرکت ارتباطی «پارتنر» (سابقا با عنوان اورنج شناخته می‌شد)، شرکت «اکسفون» ارائه‌دهند خدمات تلفن همراه بین‌المللی و خدمات اینترنتی، «سیمیلار وب» ارائه‌دهند خدمات آنالیز وب، شرکت «جیت» ارائه‌دهنده خدمات حمل‌ونقل اشاره کرد.

 منابع صهیونیستی حدود دو هفته پیش این گزارش نیز خبر داده بودند که گروهی از هکرها پس از نفوذ به دانشگاه صهیونیستی «بارایلان»، اطلاعات مربوط به اساتید و دانشجویان این دانشگاه را که عده‌ای از آن‌ها مأموران اطلاعاتی و امنیتی بوده‌اند، به سرقت برده‌اند.

دو روز پیش از این حمله نیز منابع صهیونیستی از حمله سایبری گروه هکری «Sangkancil» به نهادهای رژیم صهیونیستی و درز اطلاعات حدود هفت میلیون صهیونیست خبر داده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر